OnePlus 3/3T 集中討論區 LIHKG (5)

1001 回覆
8 Like 10 Dislike
有冇人有連唔到去GOOGLE APP,GMAIL,YOUTUBE,GOOGLE DRIVE呢D
或者要連GOOGLE帳號既APP會連得好慢或連唔到
人地打唔到比你, 打比你個陣會當你部機熄左OR打通左你部電話都唔會收到CALL等等既問題
岩岩買個陣都冇呢D問題 呢架部機好撚多問題
如果oppo抄ip
oneplus應該唔會一齊抄掛
有冇人有連唔到去GOOGLE APP,GMAIL,YOUTUBE,GOOGLE DRIVE呢D
或者要連GOOGLE帳號既APP會連得好慢或連唔到
人地打唔到比你, 打比你個陣會當你部機熄左OR打通左你部電話都唔會收到CALL等等既問題
岩岩買個陣都冇呢D問題 呢架部機好撚多問題

你講嘅問題全部未發生過...
http://www.androidauthority.com/problems-oneplus-3t-fix-735822/
睇下入面解唔解決到
估唔到op5最後到要衰在個柒味
有無人升左4.1.5?
有無包膠

啱啱升咗

等睇包膠
係咪應該慳電d 見佢有搞過黎

4.1.5 fix左touch latency未
lm
OnePlus 5 powered by 2.35GHz octa-core Snapdragon 835 processor and 8GB of RAM will release on 22nd June, 2017 as an exclusive at Amazon.in. Subscribe to notify and buy your OnePlus 5 only on Amazon.in.
OnePlus 5 powered by 2.35GHz octa-core Snapdragon 835 processor and 8GB of RAM will release on 22nd June, 2017 as an exclusive at http://Amazon.in. Subscribe to notify and buy your OnePlus 5 only on http://Amazon.in.

年年都係印度有得買先
8gb ram

Btw真心希望最終設計唔係好似iphone7plus咁 雙鏡放左上角 機身四角圓角

唔想買返黎俾人笑我用華強假iphone
lm
求4.1.5 包膠
想問點先可以由open beta跳返落去4.15
啱啱升去open beta即刻跳水咁跳落去啲電
乜鳩doze mode 清google play data清cache 熄backup都做齊
係冇factory reset
唔係真係鋪鋪升一升就雙清掛
依加op5仲要ip7真係唔知點算
想問點先可以由open beta跳返落去4.15
啱啱升去open beta即刻跳水咁跳落去啲電
乜鳩doze mode 清google play data清cache 熄backup都做齊
係冇factory reset
唔係真係鋪鋪升一升就雙清掛
依加op5仲要ip7真係唔知點算

community 話更新完等幾日/幾個charge cycle 耗電先會穩定,試下等多陣啦
特別係open beta 已經累積左好多新功能,而呢啲新功能睇怕唔等到OP5 賣街都唔會實裝去stable 版
有冇人有Oxygen OS 4.1.4 OnePlus 3T 既FULL ROM 可以提供? 其他網站個D死曬LINK
有冇人有Oxygen OS 4.1.4 OnePlus 3T 既FULL ROM 可以提供? 其他網站個D死曬LINK

4.1.4係得印度先有

4.1.4係得印度先有

我知, 但我有儲開D ROM既習慣, 有冇人可以重郱UPLOAD 個FULL ROM 比我

4.1.4係得印度先有

我知, 但我有儲開D ROM既習慣, 有冇人可以重郱UPLOAD 個FULL ROM 比我

無野了, 我最後搵到了
https://w3bsit3-dns.com/forum/index.php?showtopic=752768&st=1560
有無人左下角個制變到壞壞地要轉用虛擬鍵

push
up左上4.1.5 成日用指紋解鎖都彈話裝置管理員已鎖定裝置要入返pin, 有冇人都係咁

push

你想問有冇人陪你一齊壞?
壞左個制,一係攞去整,一係用軟件方法將就下既啫
除咗用虛擬鍵,都可以set 實體鍵單擊返回雙擊多工
lm

push

姐係得我有呢個問題
我又唔想拎去整
焗住用虛擬鍵
變相個mon少左d位

push

姐係得我有呢個問題
我又唔想拎去整
焗住用虛擬鍵
變相個mon少左d位

點解唔整
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞