TD Ameritrade HK/int德美利證劵中伏區 (5)

1001 回覆
21 Like 0 Dislike
請問填完份
Authorisation for Transfer of Funds and Securities *TDHK231*
資金及證券轉帳授權

TD HK邊版可以Upload 返份TDHK231 比佢?? 忘記左之前有Ching 講過, 但我搵唔到.
原來可以Fax or 寄的.

於這份表格簽名並註明日期,傳真至 +852 2374 7828,或
郵寄至:
德美利證券香港有限公司
收件人:銀行部
香港金鐘道 88 號
太古廣場二座 1211-13 室
Yep
你係唔係用寄返去既方法申請??
7日內.
有無Ching 知ACH 入金號碼係咩??
例如 HSBC US 代理, 但HSBC HK戶口號碼話我入錯.
個Format 係咩??
寫返個開CS intl嘅timeline畀大家參考下
最新update

10/7 申請開戶
10/11補交文件
10/14 成功開户
10/14 入港紙同申請debit card
10/15 户口有美金 (rate唔錯 11bps)
10/18 申請由TD轉倉去CS
--
10/25 estimate date完成轉倉
仲未收到debit card
有幾大吹幾大
我將d資產收入同投資經驗吹大幾倍先有standard margin
Email 比佢就得
諗住fax算
用email都得?
help@tdameritrade.com.hk 比佢就ok
多謝巴打
有冇人知internal transfer去TD INT之後本身TDHK啲data仲係唔係度?(e.g. 平均價,P/L)
internal transfer 等候區, 希望依幾日transfer 完, 有貨想沽
你有hsbc us戶口填aba routing同戶口number就得。
cs int係咪要用外國地址/bno?
兩樣都唔洗
簡單講係咪即係
td int有但cs int無既野: tos 免費即時報價
cs int有但ts int無既野: fps入錢 要minimum balance
CS intl有即時報價
想知x2
會無左
都免費
點搞好而家唔知用邊個好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞