TD Ameritrade HK/int德美利證劵中伏區 (5)

1001 回覆
21 Like 0 Dislike
TD官方教學, Youtube 大把, 睇左1小時以上, 要用既都識用了, 好多都用唔著的, 搵到錢至上, 學既夠用就OK.
https://youtu.be/fdySZFsiDaU
香港仔教學, 都OK夠用,
https://youtu.be/cT2hdetPVPU
Me too
樓下話射去 FT 都可以show晒同一隻股每批股的入價價.....
你幾時射去 td int ? 我係上星期四射
我幾個星期前
oh... 咁睇來真係冇了
想問下 成功開左td int之後要我入錢,係咪已經可以由td hk射倉去td int?

定要入左錢去td int認證左先可以射?
有冇巴打開 td int 嗰陣係ola個網到顯示有技術問題
試咗幾次都係咁
今日收到TD從美國寄來的密碼信,叫我上去網站用賬戶號碼creat user id,哈哈哈哈哈
我記得個時開無依D野
我都收到
我係要用呢個先開到戶口
想問下各位巴打, 如果係TD INT 再開戶口, 洗唔洗同之前一樣要入新錢, 之後先可以由TD HK transfer D股票過去?
我想申請佢話有問題, 叫我打電話問, 但大陸電話
有, 開唔到
有幾個巴打都係咁
唔洗
有香港電話
Ib開戶 係咪要親身上去佢公司做驗證
先可以再set轉錢去td int

垃圾TD

準備放棄唔用

成日都log in唔到

個死人server食咗屎?

可以唔理佢
直接用你register 個 user name pw login 就可以去下一步
無事, 日日都Login 到, 你有問題而這裡都解決唔到你問題, 可打去CS or Email 問下先, 另外你有無忘記登入名稱或申請錯誤, 如果唔想用TD, 可以去申請其證券商吧.
有冇人收到客戶服務打嚟嘅電話
應該係int嘅人 因為係講英文嘅
問吓覺得佢哋公司嘅服務點樣
有冇乜嘢使用上嘅問題諸如此類
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞