TD Ameritrade HK/int德美利證劵中伏區 (5)

1001 回覆
21 Like 0 Dislike
個網有bug,用手機開先睇到,或者將電腦個browser縮細都得
想問下internal transfer完去td intl 之後用tos 係咪都照舊睇得番哂本身個portfolio買入價/ P/L ytd 嗰啲info?
Send email去TD HK claim返
TD international
CS international

兩個都可以全online搞
原來係bug 而家我都見到個list了 thanks
thanks 巴打 見到個list了
呢個我都有出現過. 之後會有email 通知你仲欠什麼文件, 如果交齊當然就只有等, 又或例如填錯W8, 會Email 通知填返, 因為美國做野慢 或多人申請, 要等幾日至收到通知批唔批, 我來回填錯幾次, 等了2星期.
係, 2月尾限期後自動Close.
屌CS 老母
想問本身戶口咩錢都無
係咪直接等佢自己close?
開左TD int.
Account Transfer搵唔到TD HK
點Transfer的
你有冇睇頭post?
冇睇柒左添
thanks
求教 TD int 有冇得用返個Authenticator 泥登入?
可以, 把你個新TD Int 個戶口Number, 加入去Authentictor, 之後登入就會每次問你批唔批准才可登入.
大家有無用authenticator?
有, 一路用緊.
唔該曬 巴打
我有,我應該claim ft 定td
想問下巴打係親身上去開戶定係用郵寄?
同埋想問吓佢開戶協議書後面證明果part,係唔係一定要佢list 出嚟嘅職業先得,定係唔使理嗰一part都得?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞