TD Ameritrade HK/int德美利證劵中伏區 (5)

1001 回覆
21 Like 0 Dislike
咁樣用ibhk可以接近零成本出金
如果本身兩樣都無, 開ibhk好過citi
有冇人呢幾日開到OLA TD account, 佢個網係咪死左🥲
我fd都開唔到 有無int客服電話
call咗客服 佢話你搞完第一頁你可以直接登入 再去下個step
無事, 星期六日要改資料都登入到, 無問題.
問個白痴問題
入左錢點可以係tos check到?
頂佢, 冬令時間正式開始, 等到香港時間10:30PM 至睇到, 眼訓等到....
CS死機??
轉完去TD int, 無晒交易價格,係咪隔幾日就會自動彈返出來?
好似就係無晒
感謝
戶口D錢多咗?
第一版都過唔到點搞
通過1-2日, 最多7日.
點唔得? Cap 出黎睇睇.
我登入tdhk ac,佢話我沒權限再係ola開戶
要起個新ac name,填完第一頁,再右上角登入,然後再填埋落去就得
係 佢唔可以用hk 同一個id
TD HK 同TD Int , 各有各申請無關係喎, 你申請TD Int 網頁無問你香港TD野喎, 只係成功申請再轉倉至知你有香港TD戶口, 唔太明白, 除非你係黑名單內, 做錯好多大單野, 例如洗黑錢等等 , 咁既話全球證券商都唔會比你開啦, 但應該無可能唔比你開, 你去TD Int 網開過未先??
https://invest.tdameritrade.com/grid/p/accountApplication
Sorry 攪錯左, 你指香港戶口, 交易價格??
TD Int 唔會再取香港有關資料, 你想要返最好TD HK戶口未取消前, 自行在網頁download 返, 美國戶口唔會帶過去或保留.

我有無理解錯誤???
即係 TD HK 轉去TD INT,INT無咗TD HK交易價格,之後都唔會有?
係, 總之所有資料都不會再新戶口出現, 如果想要返, 最好在TDHK or thinkorswim (Login HK Account), download 曬, 比自己睇 或 CSV import to thinkorswim (Login Int Account) 睇返.
講起我都想問如果由TDHK射去FT係咪都唔會見到入貨價?定係之後會補返
好似係唔會好似見上面有巴打射倉 成本變0
唔知有冇update
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞