TD Ameritrade HK/int德美利證劵中伏區 (5)

1001 回覆
21 Like 0 Dislike
巴打意思係咪用唔到TD Authenticator login TDHK account?
我開咗TD intl但仲未internal transfer,但係仲用到TD Authenticator 去login TDHK account
真, 美國做野係慢D, 但好有心做, 答曬你問題, 不錯, 無轉錯會.
問左
一轉倉就會close ac
tos會login唔到
貨跟錢一次過去新券商度
用td app睇得番
Tos冇
幾千美金
睇唔到
自己記數
上左office 簽名
想用返thinkorswim 係咪轉TD int 好過
不過而家轉去CSHK waive account minimum 好似開埋冇壞
但開完又唔會用
我照開埋
啱啱追完post 原來仲要親身去交文件
咁撚反智都有 又冇tos
屌你開td int 等佢遲d merge去cs先再算 on99 公司
除左舊客waive 25k之外,就係咁麻撚煩
最好自己記下成本同買入價, 去到FT 有唔同展示法, 可能有方法比你睇返, 但要搵搵, 我都未睇得慣, 有點亂. 好在自己有記數.
唔用開黎做咩?? 用TD and FT 兩個夠用了.
因為仲係未完(2022 2月28日), 當然仲可以買賣 or 睇盤(TD HK), 過曬去TD Int 就入場玩吧, TD HK不用再理會, 已經完曬, 我都無理佢, 由得佢出年取消戶口.
正確日期, 上面打錯左, 以下至啱.

即日起至2021年12月31日: 您應該確定上述哪個是最適合您幷轉移您資産的選擇。您的帳戶不會發生任何變化;您可以照常交易、存款和提取資金。

2022年1月3日或之後不久:德美利香港將不再接受新的開倉交易訂單來或新的存款。但是,您可以下清倉訂單來平倉。

2022年2月4日或之後不久: 德美利香港將不再接受任何交易訂單,包括清倉訂單。如果我們在此日期或之前沒有收到您的指示,或者由于任何原因您的選擇無法在此日期或之前完成,我們可能會開始清倉您的倉位。
搞個轉倉搞成個星期都仲未得
申請入ola,申請完兩個都得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞