TD Ameritrade HK/int德美利證劵中伏區 (5)

1001 回覆
21 Like 0 Dislike
system都係繼續有問題
Citi 都要至少Citi Plus先得,普通Citibanking唔得
申請TD Ameritrade Int Timeline:
香港時間星期二夜晚申請(打咗電話問網站error,佢回覆不需要理會,直接用申請既ID log in 就可繼續填寫資料);
星期四上午未收到email情況下試log in已經成功咗,下午由IB transfer USD去TD;
今日凌晨先收到email話賬戶已經批咗,頭先log in賬戶錢已到賬,總共開戶到入錢成功3日

但我都仲係system error
岩岩試左login,都係唔比,應該仲未到開到account個step
You do not have access to this platform. For more information, please call a Client Services representative at 800-669-3900.

You can also try www.tdameritrade.com
建議任何新賬戶問題香港時間夜晚9點之後(下星期開始10點之後)打去30173352直接問CS,有英文同國語CS選擇,好快解決
我一日個account 就用到
快到癲

有冇citi用戶 解答到我呢條問題

分行編號 同埋帳戶號碼應該點填

我目的係想電滙入金落TDUS
要海外電匯
海外戶口揀番Wells fargo bank, NA ?
係,睇埋swift code

唔好意思巴打 想問埋收款戶口名稱 同埋帳戶號碼應該點填
睇返TD個電匯指示啦
佢官網講到一舊舊咁
https://www.tdameritrade.com/content/dam/tda/retail/marketing/en/pdf/TDA101303.pdf
妖,我無用TDUS,畀你fake左,原來入金銀行根本唔係富國銀行,係你睇到一舊舊,連If your bank is located in the United States 定 If your bank is located outside the United States 都未識分
連左ft之後先知道td幾咁好用
你無用 你衝出黎答
提埋你啦,呢個指示係落電匯附言
For Further Credit:
To ensure your account is properly credited, include your TD Ameritrade account number, name(s) listed and address on your TD Ameritrade account.
咁我做過電匯去TDHK丫嘛
我原本用TDHK 知道要執之後 用左排FT 頂唔順
即刻申請番TDUS黎用
我知 但係唔明戶口個欄唔知點填
Beneficiary: TD Ameritrade Clearing Inc.
200 S 108th Ave
Omaha NE 68154
Account Number: 16424641

有幾難睇?

跟住每次出金都要寫你個TD戶口落電匯附言
FT 長期無左隻股票個cost
扼自己以為賺左好多
cs int可以fps
幾多號係冬令時間, 係香港10點至開市??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞