TD Ameritrade HK/int德美利證劵中伏區 (5)

1001 回覆
21 Like 0 Dislike

轉去FT,明明show完成但FT個倉仲未有嘅
有冇人知點解
我係網頁板 Cost Basis搵到自己 STOCK既COST,
不過手機版交易價格係0, 係唔係冇得搞
等多幾日, 太多申請啫.
之前tdhk都未試過收信
而家td int會寄信黎叫你update profile
直情寄信箱收信個隻?? 點解?? 射左倉無攪過任何野咩??
HOTLINE有廣東話
yes
我未射純粹寄黎叫我有咩更新可以更新
我打去得蝗同英
其實開個華美銀行可以解決CS唔寄debit card俾香港問題, 再由華美轉賬去FUTU, 全是免費
佢見到你錢多, 驚你唔知點用好, 唔知你點處理, 叫你快D攪攪佢囉.......
我都有收到,我諗係程序啫
入面得幾千美
我都係未射都有收到
最後收左$100
都係100, 我無記錯我都係咁上下, 所以都係一次過射金過去會好D.
我今日都收到封信了, 但原來都唔係好Update的, 因為都係開戶個幾日資料, 射左過去D金就封信仲係零, 只係覺得係開戶成功通知信, 同埋網上都有個幾版紙個D資料......
我交citiplus 月結單俾佢做地址證明都話無效

睇黎交返td hk果份statement先穩陣
手電話費單都可以了, 自已去手電個間網上download返最新月結, Upload返個PDF上去就批這Part了.
開咗INT account 諗住12月中先internal transfer去TD INT 2-3日係咪可以搞得掂?
1-2日, OK, 但比多幾日佢地忙.
佢話信用卡月結單都唔得
我交左td hk張statement算

ISSUE[1]: 您提供的地址證明無效
RESOLUTION[1]: 請您提供以下任何一項文件作為您的地址證明。該文件須與您在線開戶申請表上所填寫的姓名以及家庭住址一致,並含有六個月內有效的日期。
- 銀行或經紀帳戶月結單
- 天然氣帳單
- 電費帳單
- 水費帳單
- 任職公司出具的地址證明
- 銀行出具的存款餘額証明書 (必須有銀行的抬頭以及簽名或者蓋章)

*請注意, 信用卡對帳單,電話手機帳單, 有線電視帳單, 國民健康保險及保險公司的文件不能作為地址證明,德美利證券保留向客戶要求提供其它文件的權力。
係喎, 我上次Up錯電話單比佢, 佢話唔得, 最後我在網上銀行, download 返張最新月結單據, 再比佢, 咁就批左這Part了.
請問點樣射個倉去IB,我喺IB個網唔見有得揀transfer from TDHK
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞