TD Ameritrade HK/int德美利證劵中伏區 (5)

1001 回覆
21 Like 0 Dislike
想問下 td int 係用返thinkorswim app定另一個 app login?
同一個APP, 登入時更新返個戶口Number 就可以了.
有冇巴打無ib同citi plus
如果要黎入金td int開邊個好啲?
ib一個月一次 要上去簽名 但rate好過citi
係, 順便取消, HK已成歷史.
authenticator入左新ac再login都冇2次認證點搞

FT app 選存款再選 citi 佢彈舊咁野出來係乜意思?
你要用佢 or download 個TD APP 驗證應用, 加入返你個新戶口Number, 就可以雙重認證了.
再唔得, Restar 部電腦 and 手機都試下, 再登入一次, 因為新加佢未必立即做到.
自己推下 未用話IB
淨係知可以轉金去first trade
淨係試過經ibkr射去tdhk 係可以一個月一次免費射去tdhk
射去td int應該都可以
我唔識電腦野
但佢個platform似乎同IE有D關係,你話好定唔好
但我buy and hold,用web/手機算...
如果淨係用ib做呢個用途唔買股會唔會收費
其實我都只係諗住係 ft 個 app睇吓戶口號碼之類,點知佢彈呢舊野睇到r晒頭
想問個白痴問題
如果可用現金, 唔想等T+2限制, 係咪開standard margin account就可以?
FT好啲?
駛唔駛簽曬兩個名架?? 只係轉移股票.
主簽名
副簽名
tos app好過ft好多,不過只玩正股都夠做
佢個software 又唔似IB 咁可以試用. 無得試下sosad
同IE有關即係係software 開其實係web版咁?
我點解唔洗用authenticator都longin到
夜晚cap俾你睇
推推,有冇人知?🙈
本身唔洗,可以自己加
邊度整
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞