TD Ameritrade HK/int德美利證劵中伏區 (5)

1001 回覆
21 Like 0 Dislike
但我電話個tos app就冇問
ON9
突然個授權APP有error 認唔到
搞到電腦入唔到
我仲係HK玩緊
香港花旗電匯出去的話用ABA都無問題,花旗backend識handle架啦
都唔知點解佢個 authenticator 成日甩 account,之前甩過一次,早幾日再 login 諗住抄低個 account number 搞射倉又甩一次
打電話搵CS reset authenticator 啦
係咪打返23747888?
好耐之前打過一次
屌, 整左
次次都係簡廣東話但係講英文
有冇人可以講下CS 個trading platform 好唔好用?定係 TOS 好用d?

CS要上office 簽名好難就時間
我都諗住轉去FT
不過要強制SH一個星期
TOS 好用就梗,唔係CS都唔會買TD
我就係咁樣樣。。。唔知點算
有無呢兩日成功申請td int開戶既例子?
Same
所以我傾向用ib 網上搞哂就得
我都無
佢如果話技術問題就最好等幾日再試, 原因係太多人申請, 美國做野又一定慢D, 唔會香港咁快.
佢如果話技術問題就最好等幾日再試, 原因係太多人申請, 美國做野又一定慢D, 唔會香港咁快.
都係唔會問, 因為手機同一部, 驚就另外加一個手機的app passwod, 指紋或face lock
我無用IB, 太多戶口, 唔開囉, 我知到IB都好Pro, 我都係申請Citi算, 因為入金十分方便,
我已經好多戶口
勁, 多錢放唔同地方OK......
就係無錢先唔想開多個戶口
無錢咪仲死, 有D戶口每月要最低消費, 我開個Citi, 都要入幾千啦, 真係緊緊夠開咋, 無錢既我, 只有咁做, 香港做窮人真係好辛苦架, 食都要計過日日食乜, 最緊要平, 最後既少少錢就留晌美股戶口, 個個月汁D搵下食咋.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞