TD Ameritrade HK/int德美利證劵中伏區 (5)

1001 回覆
21 Like 0 Dislike
開authenticator個app,userID個tab-->add user ID
點解仲有人仲未識加戶口名去用Authenticator?? 唔加當然用唔到.
App名: TD Authenticator / 驗證應用
Download App > 用戶名 > 添加用戶名 > 是, 添加用戶名 > Popup Login Page > Login 完成 > 加入完成.

想問TD HK轉TD int 係問TD HK拎internal form?
下面第11頁已經有Cap 圖講.
我反而忘記左, 係簽主名 和 副簽名都要簽?? (只係轉走美股).
要,account name 賣你全名
搵到唔該哂
想問簽名佢係咪唔會對?
因為我印象中所有野都係上網攪同數碼簽無俾過手寫簽佢
係唔係跟返Passport or HKID 個簽名就OK ??
發現youtube已經有片,睇youtube就得
D UI差不多2000年水準
全名?? 即係正簽名就可以?
簽名要 二個acc簽一樣
In the name of 填你英文全名 又係二個acc一樣
填埋新舊acc number就交得
OIC Thanks
td死撚左?
空白畫面? 我都係咁
昨晚開始咁
我早幾日開始玩TD int,試驗性入咗10蚊美金,琴日見到成功入帳,但今晚望返個10蚊消失咗有冇人遇過呢種情況?
我都係尋日入錢,balance到無
但history有
估可以system maintenance, 等星期一再睇
我尋晚仲買到股
今日睇個戶口多左幾百鎂
Thx, 最好係咁
爬文好似唔覺有提/自己miss左
我用左新user id去reg td int
直接login tdameritrade.com係唔得
跟住係app auth加返落去就login到
但一login佢又要我create新 user id, 係咪正常
TDUS好怪, 只係td desktop會叫我用app auth,
web登入唔使用.
點set都唔得
web係咪你第一下tick左trusted device
我今日tick左之後今日再入幾次都唔駛用auth
我繼整個新id,
之後就The system is temporarily unavailable. Please try again later or contact a Client Services representative.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞