TD Ameritrade HK/int德美利證劵中伏區 (5)

1001 回覆
21 Like 0 Dislike
跟住TD你唔俾你香港人用國際版
開td int係咪地區先揀台灣,下一步地址再揀香港?我第一步直接揀香港佢轉我去td hk
去ola tdameritrade開
楝香港就得
申請成功之後
international就可以login到
我無IG 我得IG咋......, 你試下用以上條LINK 得唔得先, 正常係得既, 如果唔得, 用電腦Restar 一次再Login, 手機我就唔知, 未用過, 再唔得, Cap圖, 用小晝家抺走曬你Login 資再放上黎, 應該唔難既, 這裡多人幫D既, 私下我都係叫你唔妳去錯網址, 同Restar 的.
係FT 走資同取金, 十分方便, 其他都快, 但這個再快一點, 可能我用慣, 把錢寄返黎用下.
無D咁事, 我試過兩次, 無指去TD HK, 可能你用錯網址開, 用以下個一個吧, TD Int.
最好用電腦開戶, 手機難睇D.
https://ola.tdameritrade.com/global/index.html#!/
原來可以email : help@tdameritrade.com.hk 比佢地, 就唔駛咁多日, 我仲寄左信比佢個銀行部, 用左兩蚊, 仲要等幾日不可賣買......
TDHK收咗檔之後TD int可以俾香港人開啦
上次試過一日就匯到錢上去
如果email internal transfer form簽名點搞?
取金方便?

之前攞錢,佢話cash management account (即係有debit card) 唔畀喺網上系統攞錢,要填form再scan

之後填form, 揀香港citibank又reject, 話要入番當初wire來嗰間銀行
我感覺佢唔想畀人攞錢啫。。
公司或自己屋企把Form Print 出黎 > 簽名 > 公司或自己屋企再Scan返張Form > 再Email or 寄比佢(銀行部) > 完.
咁你最後都囉到?? 咁都係煩第一次, 跟住第二三四五次都係咁做吧, 如果有Debit Card仲正, 香港ATM 囉錢.
嘉信有冇手機app㗎
用得好地地執笠

有 同td比係陽春左少少
係咪都係冇中文
嘉信係咪都係要電匯入金?
要T+4
得網頁版有
我都出過呢個msg
我岩岩發現係tos app到入到...
但就係網頁唔得 我睇唔到點入錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞