TD Ameritrade HK/int德美利證劵中伏區 (5)

1001 回覆
21 Like 0 Dislike
想問除左打電話仲有咩方法解決到account問題
香港係咪打唔到佢toll free電話
可以用textnow打去
我係第一次入web版要我輸入security question
留意係, Website版只要Login 一次, 再回答認證問題之後同一電腦就會記住, 不會再問你取有關認證號碼, 但如果用thinkorswim 就每次登入就要問認證號碼.
想問下本身有TDHK account 之後收到email就轉走咗啲錢 宜家因為有需要想用返thinkorswim 係咪可以直接開返個TD INT account?唔該
我係咁loop同一個位 但都係入唔到去主頁
直接download thinkorswim, Login TD Int 戶人入去, 如已經轉走曬去 TD Int 的話, 當然可以用返thinkorswim, 如何射去第二D倉, 例如係BI, FT, 就不能再開到thinkorswim用, 要開一個新的TD Int, 再登入thinkorswim只睇, 或買賣.

多年前開始時我係無錢空戶口, 只入去睇, 因為好PRO, 沒有任何買賣, 睇完在另一處買賣.
理論上係, 你唔需要做 internal transfer
只係直接TT錢
Cap 黎望下Loop 邊一個位??係唔係入錯版面?? 有好幾個版面會比你入到去望, 但有D唔係你戶口的, 以下這個至係你戶口所有資料既網址 :
TD Iint
https://invest.ameritrade.com/
想問一問 internal transfer 要幾耐時間
開first trade 啦
7天工作天內, 無填錯野計.
2-3 days
玩股人點都要開這一個 或 IB, TD係基本戶口.
你係唔用寄信放法 定 係 email 去 help@ ??
唔該晒
好唔該晒你
td int開唔到戶口
話佢個網出錯
巴打有冇tg我cap左片但有我id
都係扮下專業投資者啫!同你個profit 有咩關係?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞