TD Ameritrade HK/int德美利證劵中伏區 (5)

1001 回覆
21 Like 0 Dislike
唔洗
國際版唔關香港office
但係夜晚會有人打長途電話嚟confirm資料
轉戶洗唔洗收手續費

我搞唔明除左cshk & td int 先會全免?

定係轉ib, futu, cs int 都無費用?
有無cshk巴打用過覺得個platform點
唔夠25000usd有無得daytrade ?
上個post又有人post出黎話CSHK都見到有option
真係唔知咩玩法
另外申請係有
咁請問可唔可以TD轉過去再申請?
有冇巴打開TD int 交文件嗰度空白?係咪即係我唔需要交任何文件?
TD Ameritrade HK宜家轉去邊間都唔洗收
CS international嗰面都唔洗收
Option on demand呀嘛
申請就有
點解我internal transfer 去TD國際 我個TDHK會剩返幾蚊?
有無人知點解 係唔係要再填form
仲有點解佢 transfer 完無email 通知係唔係正常?
Thanks 巴打
仲有一個,我睇返佢sharing video cs HK 免us 25k,

咁cs int 有無份? 雖然有巴打話cs int 唔入夠25k 都無事
你簽左張form 就得
揀英國算啦,話自己揸BNO所以揀英國
似係喎 出金張野有個位簽名 可能就係果個簽名就得
應該冇份,因為今次係TD HK Merge去CS HK,而唔係TD int merge去CS int
我申請TD INT開戶時用左HKID唔係passport咁有冇得搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞