[音響撚]音響HIFI討論區(15)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
lan 線一定有改善
用緊條訂價18xx usd 既lan 線
Cas lan 線好重要
可唔可以分享下係用邊條Lan線
見你咁講心郁郁想換
KEF T101 薄身喇叭?
不過唔算平
望落幾好, tilt番少少角度向中間, 如果有人放二手都抵玩, 留意住先

polk es15都有得諗, 平平地仲要有胡桃木色
咁勁
我用緊S10 ja
開個名嚟
試完而家呢條對lan線完全改觀
見到了
謝謝
想問2000-4000電腦speaker有咩介紹?邊到會有得試聽
用緊mk3無啦啦唔著燈
係i2s 接 DAC 用定router?
Router駁streamer
你地有冇試過喺thomann 買野?
寄到過黎status 寫郵件破損 未能成功派遞。。
係未玩完。。。定係我都會收到份郵件 只不過佢要做返claim錢動作先?
咁modem駁router果條呢?
普通3m cat 6
NAS去switch就supra cat 8
之後應該modem>Supra cat8>Router>農夫lan線>NAS
各位大佬求救
小弟新手買左部二手teac nt503 插xlr出喇叭
想用iphone camera kit 連usb in 聽歌
而家usb status keep 住"ready"冇聲出
會係咩問題?
買過兩次都順利。。係有少少慢,你問下cs穩陣
個USB可能淨係read USB手指或者HDD
手機用藍芽有無問題?
問.
camera kit有冇插電.
係咪插落503 機背usb b in先.(唔係插前面)
聲音分別上係點
試過冇插同有插
係插機背 都係冇聲出
岩岩收到 mm 想問係唔係咁插?
圖2條線係連左右喇叭?
同埋係邊度可以配條3腳插?
點樣setting可以認到flac?
我用緊pc => usb a=>b => nt505
pc用flac , or network player flie (自動認檔案,佢有專用app)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞