[音響撚]音響HIFI討論區(15)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
咁點解你唔入左 amp 再去 mon.?
咁無計啦,你怕 display card 唔夠力可以換張勁啲,多啲ram。有人用兩張咭影音分開添
forum 有個人咁講,都無教人點做
我之前仲打過比microsoft
問可唔可以一條hdmi只出聲 唔出畫面
係唔得既

我要執相剪片
如果經avm 再出mon D色會濃左
宜家用usb>dac>2ch amp
睇戲時電腦hdmi>avm pre out>2ch amp 平平地玩影音分家
咩機
恭喜
師兄用咩喇叭砌
想買部wireless speaker stream Spotify + airplay 駁iPad
我見Harman Kardon Citation One MKII做緊特價,有冇人用過?
有乜其他推介
如果玩spotify 買有直接spotify connect wireless speaker應該較好
Cxa81+zen stream定evo150好?evo150兩皮幾但cxa81無av bypass
試過一條hdmi插內顯一條插display card都唔得 電腦睇戲無dolby vision
有新買新
EVO
150W wo
推力都差好遠
cxa81 class AB , EVO 150 Hypex class D 會唔會差好遠?
咁樣即係streamer 都分開好啲?
干擾少啲?
我都想知, 成日想加部evo 150 / TDAI-1120 聽歌睇下係咪真係正咁多
但兩部都class D, class AB 果啲又太大部
Windows 出唔到dolby vision要買個串流機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞