Samsung Galaxy 集中討論區(151) S21更新繼續拖 白卡已潛

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
真係超詳
睇完個時間就熄咗
懷念
pdp x 非vpn adblock
強大不
咁係咪可以用嚟停用垃圾gos?
應該得
但做咩要我uninstall secure folder..再裝過有排搞
有無人部S21U 最近影相開始, 禁完影相個制要等一兩秒先真係影
點搞
唔係uninstall個secure folder
係喺個folder入面uninstall adhell果舊野
9. in secure folder hit three dots, settings/more/uninstall, UNCHECK the default "take media out of secure folder". (I think this was the key for me.)
10. Install adhell from #686 above.

巴打,替我睇下上面個回覆
係咪我get錯?
原來真係要刪secure folder
我d j圖無晒
其實係咪咁耐都冇好似kaiboard 既keyboard 推出到
有開, 但睇返比以前S9+大好多,係咪因為鏡頭像素問題
software processing好咗都關事
使唔使
我 copy 個 .nomedia 落去個 folder hidden 咗佢,人哋喺相簿 app 睇唔到就算
我都del哂secure folder d野,有冇辦法再開返?
用咗幾年,都係唔太明,到底安全資料夾係唔比外人咁易搵到你個app, 定係當放咗啲app 喺sandbox 咁,唔比佢搞亂部手機或者亂download/upload?又抑或兩個功能都有?
兩樣都有 但呢度應該主要當sandbox用
係咪即係放得入去嘅app 都與世隔絕唔怕佢有啲權限會影響誕部機?
thx估唔到adhell都可以重光
搵左好多間大連鎖店都唔見有note 20 ultra白色,真係慘到死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞