Samsung Galaxy 集中討論區(151) S21更新繼續拖 白卡已潛

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
新手唔建議用摺機住
我會推介S21 Ultra
電大&mon清&top相機
了解下三叔個ecosystem先,再玩foldable
當然你好有決心去買fold,咁都ok嘅
我會keep 住部iphone因為全身apple 野 係今年部垃圾13令我多左舊錢玩下其他野
如果你係想入fold,我會比心理準備你,續航無iPhone咁好
正常啦三個mon
睇隔離po睇到iPhone13多問題到仆街乜啲ifan唔係成日話iPhone夠晒穩定技術又夠成熟嘅咩
留名,我都想知…
見台灣spinfit有出專用耳膠,但香港唔見有舖頭入貨
有冇人知s8+ samsung整mon要幾錢?
個mon唔知點解有粒彩色既點唔知點形象 又影唔到相比大家睇
mon呢d 千幾二千走唔甩架啦
疊埋心水用下先,遲d等s22換機好過啦
有咩用
擋廣告,停用某d無用app又唔洗霸住個vpn
當年買三叔都係因為佢
等睇多d人測試
通常幾時出新一代s22?
你預下年一、二月左右
S8+完全唔值得整囉
由 12 月,變咗 1 月,而家又變咗 2 月
12月又吹大咗三叔急住推都係伏伏地
心中所愛咪值囉
我都跟左一排個post,大家都係理性討論部機,氣氛幾好

暫時13係唔少bug

另唔建議樓上bro呢刻轉會過黎samsung,S22U推出時先買就攪掂,一轉陣營就轉部最好既,呢刻買S21U,除非為了用筆消費卷,否則唔係好timing,到時再換S22U又要蝕d,索性用住舊ip先
請問個YOUTUBE PREMIUM 4個月免費點登記架? 我襟去購買都係得1個月試用嘅
因為我只係壞左粒彩點
上網搵過samsung官方好似都係1千蚊整到
但想問下有冇人知要整幾耐?同埋換MON會唔會幫我洗哂部機既資料?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞