Samsung Galaxy 集中討論區(151) S21更新繼續拖 白卡已潛

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
一係你俾個keyword 我google store搵下
睇下我都試下 有咩方法可以做到
我係store down完唔識用
thanks ~~
斜線同你一樣情況 不過你之前巴哈條link有人講過3指4指都冇問題應該都係睇運 ...而且直到最近都仲有呢d 問題case

要打機既唔好買 普通用家影響唔大都抵玩既
買左note 20 ultra用完smart switch 過完資料,d whatsapp sticker 點解都係無,求救
重未得?
有啲叉電線問題
用緊20fe, 原本用緊以前條samsung叉電線叉叉下就由快叉變到慢叉再變到detect唔到
咁換咗條係街買嘅叉電線,初頭都係快叉,但啲1,2日開始有時會變慢叉或者detect唔到
有咩問題出現咗
左右手錄埋同一組
共錄2組
第一次買galaxy watch 4
錶身連左藍芽之後聽電話
佢淨係得錶身有聲同收音 冇得轉去藍芽到
有冇咩解決方法 唔該
唔得呀 不過都唔太岩心水 有冇啲有時分秒針同時有時分秒數字題示嘅錶面推介
星期一凌晨落單,琴晚送到黎,TheClub快到咁

想問下耳機揀Live定+錢上Pro好
部Note 20 Ultra唔夠一個月usb位已經接觸不良
三叔啲QC有冇咁撚廢
pro
我 S21 Ultra 過去 Z Fold3 都係冇晒,連打咗星嗰啲都冇埋,無解
頭都大埋
唔好用mon貼,原廠果張都唔好用
初代超聲波s10+都順到爆
最少三叔肯換機比你
換完之後仲有無問題
有無巴打都係上換領中心登記左reserve $200 play store gift card但仲未有得拎?
已回歸APPLE 懷抱
你地覺得部FOLD 3 KEEP 住好定 放返出去好
放番出去啦,唔岩你用
我note10+轉去fold3,sticker 有keep返晒喎, 你whatsapp有冇backup上google drive?用whatsapp自己個restore解唔解決到?
如果我係學生想寫note mark note為主嘅話
ipad好啲定係 Galaxy tab好用啲
想知Spen寫tab順唔順
因為我note10用Spen detect好差
tab會唔會都係咁
Tab S7枝Spen可以放心用
低latency+120hz

如果你係想高生產力少少&鐘意用Adobe
可以買ipad pro
感謝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞