Samsung Galaxy 集中討論區(151) S21更新繼續拖 白卡已潛

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
的確係,所以一度想轉會apple
部n20u係第一批預購時買,嗰時未有Samsung care+
我建議你等S22U
或者買S21U
始終Z FOLD 3比較重, 如果你用開PRO MAX就可能OK
我由XPERIA 1 178g轉FOLD 3都覺得重左好多, 不過個MON又真係好大
屌如果我部機壞黑mon嘅話
我一定轉會做ifanboy
屌啦星之前v10已經瀨過野
真係唔想再搵野煩
care 加幾錢
原來有care+呢樣野,要考慮下了
Dave8888
我宜家已經有d想轉翻普通手機
換啦換啦
聽日去豐澤拎機,iPhone 12 雙修fold 3
講真宜家手機通常年年換
用嚟做嘢好方便
但用Social media app 真係好麻麻
Instagram, Facebook, 一係太大,一係太細
睇Youtube 片Full screen 其實同iPhone Max 嘅size 差無幾
我個人始終少用內mon
就算用內mon都少multi task
但係部機講真係重
同埋即時用外mon既時間有8成續行力都唔係好ok 至少差過細s21

只能講部機既好處比到我既時間唔多
但壞處就無時無刻咁困擾住我
今次算係好好既體驗 只能講foldable應該未適合我住
Fold 又幾好用喎
我宜家已經有d想轉翻普通手機
用嚟做嘢好方便
但用Social media app 真係好麻麻
Instagram, Facebook, 一係太大,一係太細
睇Youtube 片Full screen 其實同iPhone Max 嘅size 差無幾
我個人始終少用內mon
就算用內mon都少multi task
但係部機講真係重
同埋即時用外mon既時間有8成 續行力都唔係好ok 至少差過細s21

只能講部機既好處比到我既時間唔多
但壞處就無時無刻咁困擾住我
今次算係好好既體驗 只能講foldable應該未適合我住
個人認為好多Reviewer 都無講好多Practical 既真實體驗
真係要自己試過先知
我覺得部機係ready好比人用 但係睇黎我未ready好用佢
我無雙修 我準備trade 12pro
巴打訂咗幾耐?

重量同厚度有無leak? 又5000mah又spen
重冇厚度上面圖有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞