Samsung Galaxy 集中討論區(151) S21更新繼續拖 白卡已潛

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
你地係用原生錄音app定wtsapp錄音
可能戴嗰陣擋住咗個咪
我懷疑係之前講過嘅wtsapp 錄音bug
我用原生錄音app
我特登戴pro喺部電話側邊講嘢,然後慢慢離開間房繼續講,播返出嚟個錄音係聽到自己把聲越行越遠
呢個係咩嚟㗎
如果上Samsung維修中心整電話,係咪會全部資料都冇晒
試下用 pro video mode黎錄
最近部s20+成日拍唔到巴士八達通
有無人都係咁
仆街wtsapp android版係用唔到任何tws錄音,應該係寫app問題,無用到官方接口
仲諗住去買
yes
點樣可以用到咁 定係新sensor問題,我隻舊錶就黎2年都仲係好地地,只係外殼刮花
wtf,唔通係我部a71太垃圾
唔撚係掛,你試下去galaxy store重裝?
5. add NotifyRDS to secure folder and launch from and fully enable and get Knox key as before.
我去到GET Knox key 呢到做唔到
原生呀 不過就算wts錄音都一樣
大發現,我啱啱試咗用ipad連pro去錄,我行開入間房都到錄到音

我頂,唔係咁戇鳩反而用返同牌子三星機唔得呀嘛
clear咗from recent未
有呀 去到裝個adhell就Activate唔到
裝adhell要uninstall成個secure folder
做齊晒 其實係咪我冇攞到個knox key呢
以前嗰個咁複雜我都整到
呢個簡單咁多我反而整唔到
你喺secure folder開notifyRDS個app
cap個圖嚟睇吓?
轉電話啲e-banking要返部舊手機做驗證,咁點搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞