Samsung Galaxy 集中討論區(151) S21更新繼續拖 白卡已潛

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
都冇FM收音機
硬件上冇FM 你裝用data嘅收音機app比你屋企人啦
冇3.5mm做天線
how about S22U?
試過一次,今日又中
上次係番緊工又係冇掂部機一陣之下黑鳩左
touch到禁到制

btw今日search有台仔講等下佢部機會著得番
有d人等左2日都冇反應

我咁岩網上book完即日拎去整臨出門口嗰下部機無lala著番

s22一出即走,iphone見佢冇現貨即刻唔想買
尋日第一次貼S21閃魔貼,兩張都衰鳩咗貼得唔靚, 我覺得幾煩,但之前聽人講話好易,有冇人有類似經驗
冇計,i know that feel
你依家咪有經驗
認真貼多兩獲就熟
今次事件令我對三星扣左分

過左保後,都幾高危

samaung 有冇得加錢買多一年保樣?
有frd早幾日出左ip13pro,尋日我攞部機上手玩左好耐,感覺好好,好順

Mon色水就暖d,但唔過份,s21U有100分既話,ip13pro有85以上
Fold 又幾好用喎
個app有,但未試過轉佢
我用落影相拍片先熱
我有出去玩左陣pro max
其實玩完都係0興趣...只係部s21u死左2次嬲嬲地想轉
攞去整 順便嘈9佢換新機
趺到幾多了
IG, YOUTUBE, LIHKG, FB, CHROME, 完全接近0發熱
我打白貓PROJECT 協力都係涼過S855
只係影相拍片會比較熱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞