Samsung Galaxy 集中討論區(151) S21更新繼續拖 白卡已潛

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
有冇人抽特別版gw4
gboard
fold3 IG 開full screen 睇story 會cut左上下係咪無得搞
咩嚟
我覺得佢可以加多個比例係半邊 mon 囉
佢左右留空我都接受呀
唔好比我睇唔到
好似係,不過自己用開pixel睇慣左
硬係覺得samsung果啲太精靈
而家又轉口風1月11 出21 fe
其實我都係prefer iPhone款
可唔可以張samsung 轉哂全pixel 介面?
我轉咗CPL Launcher叫似啲
*#0*# 自己做都得啦

找到Barometer Sensor,這個就是氣壓計,下面顯示的就是相關的數據,而第一行以“hPa”為單位的就是手機的氣密性(第二個是海拔)。 此時用拇指按壓手機屏幕,觀察這個數值。 如果數值有明顯變化的話(大概是3-10左右,鬆開手指數值會恢復),那就代表氣密性良好,手機防水性能完好。 但是如果數值不變或者劇增劇減的話,那就代表氣密性已經受損,防水性能不如之前,此時手機會有進水的可能,謹慎下水。

想問下如果係水貨,就算同行貨同型號(例如水貨s21同行貨都一樣係sm-g9910),係咪都係用唔到smart octopus?
rom問題
係 🤣🤪
唔知做咩成日自己啟動駕駛勿擾模式
熄左好多次都自己彈出黎
即係裝番香港版個rom就用到?
巴打有冇試過?我見過有人講水貨用到samsung pay但加唔到八達通,但無講咩型號
呢部就隨便
係呀
你之前跌爆去邊度整?幾錢?我都爆咗
轉得就直接轉做ios個款啦
要睇部機邊度黎
好似韓水成部機同香港唔同,一定刷唔入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞