Samsung Galaxy 集中討論區(151) S21更新繼續拖 白卡已潛

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
遲左見到你回覆,買左buds2 798
都係,不過so far用buds+講電話對方都話聽得清楚,藍牙耳機黎講我收貨架喇,方便性為主
It’s alive?! Samsung Galaxy S21 FE tipped for October 29 release date
By Mark Spoonauer

First Published 4 hours ago

The Galaxy S21 FE could launch at Samsung Unpacked event

真事?
could launch, could launch ... 等到唔想再等已經直接買埋S20FE

有關S21FE嘅 rumour 每逢一陣就傳出嚟,次次都係流料
已經無興趣考究係咪真
尻up到中咪覺得自己好西利
想買s20fe,但係又吹風
就算係真 用888都冇興趣
888除咗發熱真係咁衰咩
2戴落舒服過pro, 而且都就快出pro2
等出s21 fe s20fe減價買
未見過
s21有更新
媒體瀏覽器入面個相機file有時會變咗英文camera
重開一兩次就變返中文
https://youtu.be/09UA-sVxo-k
以後可以唔使睇佢蘋果唧牙膏就係咁讚, 三星唧牙膏就係咁彈.
最怕就係呢啲ifan
最後都係買咗256gb S21U
冇買512gb
部flip3比咗老母
部S20+ trade咗3530$
咁高 邊度trade?
x訊買機順便trade埋
機價係9198?
9198$ -730$ hsbc回贈再trade in S20+
佢作為ytb好心就尊業啲啦
長時間打機過熱會降頻 表現仲差過865
部A9用咗2,3年,想請教如想換機三星機5仟左右,出那部會好?A52依部機好用嗎?

想要電量多,影相唔差,流暢度高
我有保先賣850 傻嘅先800買無單跟嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞