Samsung Galaxy 集中討論區(151) S21更新繼續拖 白卡已潛

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
另一原因
袋兩部電話真係搞唔掂
2揀1
我當然揀返iPhone
fold3 應該堅持到s22出再睇下換邊部好
唔記得問
其實256gb既12ram同
512gb既16ram分別大唔大
洗唔洗買到512
睇相差幾錢同你多唔多影相拍片
上年s20送既buds+用到而家,年半就壞左,左耳極快冇哂電
買對新應該仲抵過整,想用佢個trade in換buds 2
想問有冇巴絲兩隻都用過,音質係咪差唔多?
覺得buds+個通話質素都算好,有啲心郁XM4但見到通話麻麻,想再諗真啲先
聽日就出去買s21U放咗部flip3先
唔解釋 但直接答你 單係512gb都會順d
本身聽你地講 s21U已經好順
再順啲係有幾屈
定係個個都用緊512
唔關事 依個係有關讀取既問題越大gb數係越有優勢
同埋基本多ram處理上都會好d

但係如果手頭唔係特別鬆動256真係已經夠曬 你可以留錢買下保養同配件會仲好 怕唔夠位既買隻SSD back up仲實際
錢都鬆動既 但只係唔知分別大唔大
因為我自己係長期用電話做嘢既人
但都係間中影相 拍片就更少
所以flip3 256gb都好夠用
如果速度上分別真係唔係好大
我驚買512晒錢姐
夠用就256la 平時有冇backup習慣 冇既用幾舊水買隻512ssd仲實際 資料有保障 又多用途
因為如果買256 就應該the club買
512就要去x訊買了
唔知係the club買 有單
可唔可以係samsung trade部flip3
咩色咩價我都有興趣 tg傾?
我個部係綠色 我都唔知幾錢
聽日問下
巴打我ok tg傾ok?
https://t.me/Tgttggtgg 詳細就返你
fold3無咁差
佢哋講緊flip3

我老婆都換咗flip3問下佢先
得佢賣走,我仍然快樂使用中
但屌部fold3咁易花 擺褲袋都花咗
我機身包膜,冇呢個問題
拎去先達包?
巴打包咗幾錢?
部機會唔會易熱啲?
先達, 星暉包膠$380
溫度差不多, S888都係拍片影相先熱D姐
巴打你包完滿唔滿意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞