Samsung Galaxy 集中討論區(151) S21更新繼續拖 白卡已潛

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
公道啲講句,大家可能都怪錯咗Note20
咁買s20fe定s21fe好
1. 睇你等唔等到
2. 買得S20FE要有心理準備,觸控要試清楚,樓上有絲打中伏,同埋三點以上觸控有問題
點解我lock左orientation 打機果陣都會自動轉向?
係極差
唔係應該襯部機個價仲未跌過半,快手轉正常機?點解要忍佢到s22U出,到時都唔知二手變乜價
讚IPhone會多人睇D 觀眾口味問題市場係咁
係連登踩爛果同iphone 都會食ifanboy好多負皮同圍屌
我心諗唔通咁樣佢d缺點會消失咩?
你睇我喺呢個三星po踩蘋果都要收負評就知連登潛伏咗幾多idog啦
之前講過iPhone因為M字額右上角唔夠位show電量%
畀個ifanboy話我唔識美學
5k 好似唔洗買a52
s21點睇
你地上網買完機登記拎Live 要幾耐先有email?
加少少上S21旗艦budget點解要買中階機
我連三叔粒薛家燕咁既窿都好撚憎
爛果條M字額靚得去邊?
ifanboy d審美真係隨爛果換代變動
試下幾年後M字額轉無窿佢地又轉講法架啦
袋住先人之常情喇
雖然我換左xm4, 但我試過充電盒個sensor有時會感應唔到耳機, 會繼續connect , 你留意下放入盒&關左蓋都有機會仲connect緊, 要用力㩒一㩒先會斷, 我就淨係右邊有問題
死火 我之前舊個張八達通 係舊個部flip3...
Reset咗部機 而家部s21U搵唔番...
應該唔會跌咁多
https://www.octopuscards.com/onlineform/smart-octopus/refund/tc/step1.jsp
填返你申請八達通個名同電話,睇下拎唔拎得返錢?
好 唔該晒
但我又用同一個名/電話申請咗多張
我 Note 10+ 都無 lag 喎
會唔會搞錯咗啲咩

仲要我係長開慳電模式嘅
不過我 bixby routines 強制每晚半夜都開 app booster 一次然後再重新開機,日日都順到新嘅一樣
你都可以試吓
s21u 影相整完濾鏡 驚錯手delete 咗個濾鏡 點樣可以備份定個濾鏡?
見到啲casetify殼好鬼靚 但都係忍手
幾舊水膠殼
想做你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞