Samsung Galaxy 集中討論區(151) S21更新繼續拖 白卡已潛

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
21u 試咗 個方法真係得
會,換電都會
低頻Pwm調光 samsung咪一樣奶野
我上過去換電順便換mon,係旺角行左一粒鐘到就收到sms叫我去拎機
我果次係清哂資料,你要整既話backup定好d
好煩..
有冇方法輕鬆back up哂D相/wtsapp signal對話
話說我成日用s21 幫小朋友拍片, 已經搞到fhd 30 fps, 但4分幾鐘都成3, 4xx mb, 有冇方法令個file size 冇咁大, 256都唔夠用啦
https://www.samsung.com/hk/support/smartphone-screen-module-replacement/

已經冇左GALAXY S8, 好大機會已經冇零件, 巴打可以打電話問下先
不過S8都建議等S22啦~
WHATSAPP唔係可以BACKUP上GOOGLE DRIVE?
SIGNAL可以BACKUP去獨立FILE, 自己COPY去電腦就可以, 不過要CAP低個PASSWORD
whatapps自己有google drive backup
相之類就可以用三叔個smart switch backup 入電腦
signal就要自己backup 一個file keep住d對話
BACKUP去電腦
有冇進階錄影果度開埋hevc?理論上會比h264慳多d位
bro,我尋日mk買左部S20FE做過渡機

各方面都差過s20+,除左三樣野,熱量低d,指紋解鎖準確度高d,同冇誤觸問題

其他都係s20+好d,電量應該s20fe好dd

btw都係用唔慣細mon機,搵日再出朗豪坊替部n20U換Mon
有時只係睇下時間可以隔一日囉
有冇改app 名嘅app推介?用x icon changer,重新開機會bug咗
用緊好正,岩岩blokada轉過黎
當年10e用完就冇然後

但係chrome好似block唔到?
得左
裝完adhell可唔可以著番個安全資料夾?
可以
師兄 我加blacklist 時 話url no vaild …
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞