Samsung Galaxy 集中討論區(151) S21更新繼續拖 白卡已潛

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
用老母個支那移動台買現機有折
有冇巴打用緊水貨galaxy watch 4?
同行貨除咗保養之外係咪冇分別?
細鋪行貨應該係呢個價
但問過imobile 英京都冇貨
其他細鋪.. 真係買既話 比多幾舊算

或者仲有冇邊間唔係黑店推介
如果係先達,只建議三禾,其他都鬼鬼地
咁廢,好彩未買
S22更圓更胖更像iPhone了

早就應該行番19:9或者18.5:9啦
睇16:9片畫面大好多, 放大又CUT少D野
唔好行SONY 21:9條路, 睇YOUTUBE一大障礙
先達 間間都唔考慮
要搏寧願搏返S20+好過
唔該你
Snapdragon 898 唔係都係12月中至尾先出咩
冇咁快掛
段估 20號個個UNPACK part 2 應該都係講ONE UI 無新機
成皮野gba
我睇youtube 有人玩ps2 game
如果佢行返18:9 我都有少少想換, 用咗S21 睇片都係唔慣
我發現我個galaxy buds pro真係好有問題

聽歌嗰啲都ok冇問題,但係我好懷疑支咪壞咗,譬如話我部電話袋落褲袋,用隻pro同人傾電話,我啲朋友係完全聽唔到我講啲咩嘢

又例如我試下自己錄音,我離開咗部機只係用隻pro講嘢,都係錄唔返自己把聲

有冇巴打知道點搞
講真 呢啲回合制game 雷電2d平面 都還好

去到 ps2 god of war, god hand, 無雙, 鬼武者 仲靠touch mon 會打到自己想死
好快就唔想玩

寧願用type c 手制打
不過fold 反而好難夾個制
setting>google>personal safety
搵左好耐先搵到
唔知邊次更新後出現㗎
emoji 係build-in係字型入面
一定會轉
維修
我都係 我試過用buds pro錄音
只要我離開左部手機 係完全收唔到音
呢次買中杯 s22+應該好過細機

21+俾人笑 高不成低不就
原來真係有人同我一樣

我上網搵咗好耐都好似唔覺有人講呢個問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞