Samsung Galaxy 集中討論區(151) S21更新繼續拖 白卡已潛

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
再去盡啲用andronix裝linux,dex mode行desktop os
Tab S7到手第一日已經裝左 唔洗硬食濕鳩Office 365
不過Hancom個Word跨行打字會夾硬斷開
即係上面嗰行得Han com落左下面嗰行 唔知點set返正常
而家傳二月先出
話要讓路比21FE 喺一月出咗先
我都見咁傳
但呢部fe會阻到s22 d乜路
戴返個套..就唔覺眼

頭先第一筆以為部機有咩事..做乜有D電子聲..
Spigen個殼真係好正,好好揸手,保護力到達頂點,唔洗再好似帶住炭纖殼嗰時咁驚跌落地部機會爛。隻手夠大建議直接攻頂買呢個殼
Mon膠貼易花,玻璃貼用唔到指紋
裸跑是咪最好
原裝
update咗個 one ui 又真係順返喎
lm
屌那媽s20 fe中招 用左1日 觸控問題
21年9月出廠都中伏 係咪可以上三星整
邊度買? 之前網上訂左等左成個月都未有, cut左單
好奇一問 較左always on display個畫面電量係咪冇可能較得走?

雙修撚表示Android版個Apple Music寫得仲好過IOS版月費又平堅抵玩
萬眾期待, 最少呢一區係
見仁見智, 我覺得顏色幾靚
用套唔知會唔會更加難拎..岩岩用耐左..用NOTE8都慣性用手指尾托住部機..發覺而家咁拎都幾攰
https://www.eprice.com.hk/mobile/talk/4523/218887/1/

網站 SamMobile 又有 Galaxy S21 FE 的最新消息,早前有傳會胎死腹中的廉價旗艦,根據 SamMobile 的最新說法將會在明年 1 月發表,至於原訂在這個檔期推出的 Galaxy S22 系列,則會讓路並押後至明年 2 月才發表。
唔好la屌
今日買左s21 ultra 想駁電腦入返啲野
點知係咁彈出彈入 入到device又話沒有回應
試過屋企人部flip 一插就用到 請問有無得解決
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞