Samsung Galaxy 集中討論區(151) S21更新繼續拖 白卡已潛

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
係呀 全部已經答最好果個
而家$6480買note20u 買唔買得過?
浸過鹹水?
想請教一樣野,轉會S21u兩星期
各方面都好好用好滿意,唯一唔滿意既一樣

有無方法轉返用呢隻emoji,真係好睇唔慣呢家果個
屌 岩岩又跌爆左S10+個mon
已經第三次爆 唔想整了
想問如果S21+ 同S21ultra比較 邊部勁d
s21u 門市睇啦
你會成日跌爆機嘅話
會唔會考慮啲冇咁貴嘅機?
samsung啲售後真心垃圾,想換粒s20電,上咗兩次都話冇貨,又話要放機部機幾日先可以訂貨,跟住又話要等師傅check完先知可唔可以換電

利申:工作需要,部機唔可以放低
次次都係意外
又唔係手殘跌爆mon
又要大出血了
我尋日都有諗依個問題
但係差2k左右 我都係會揀S21U
前幾個po有人教過可以轉翻iPhone emoji
呢個唔係iPhone emoji來
上部機pixel,應該跟android 11既
真,n20U有sd卡,865+, 但21U就新啲而且相機勁啲,update都肯定快過n20U
我唸左好耐而家用緊M31
你有冇過保養?

11月中過, 建議搵段時間得閒上去好過, 朗豪坊定銀城都話冇貨, 要放低部嘢等
點會 你咩機
要清資料?
要,最後放棄咗換電,用到22/23出果陣睇下舊電有冇打柴,打柴就換機算
12pro 128gb
本身寫4950
答完就4200
download zfont (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.htetznaing.zfont2
係emoji 度選android 11
按apply 再選one ui all
跟佢d step黎做就ok了
感激巴打
三叔就係想你咁

比我索性比出面D舖換算,應該唔洗清data同一兩個鐘攞得
第一次上朗豪坊果陣直頭同我講話就算有貨,都要6個鐘後先拎得,話要過防水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞