Samsung Galaxy 集中討論區(151) S21更新繼續拖 白卡已潛

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
我又分享下

我用smart switch嗰時
佢叫我自己用WhatsApp內置功能還原資料

我過完之後啲stickers (一set set嗰啲) 都係冇晒
但係 history 同埋打星星嗰啲仲喺度

首先 電話同錶都要download mr time
然後連線後
係電話到搵岩你心水
之後係galaxy wearable錶面到 轉mr time
就可以係mr time 到過底俾隻錶
返廠check下啦
呢個app又幾好 之前買左一堆都唔岩心水 唔該巴打推介
聽歌好咗
收音廢咗
巴打好介紹
但係用mr time同facer 都好似會出現date慢半拍咁 步數同心跳都唔同錶app入面個個
我剷走完佢自動裝返喎
依個keyboard好好用 用足咁多年

個瀏覽器咩事成日彈通知
我唔想知😭
問:我不斷收到某個網站的推送通知。請告訴我如何如何將之封鎖。

答:開啟網際網路瀏覽器 > 右下角 (≡) > 設定 > 網站與下載內容 > 管理每個網站通知的通知。

開啟網際網路瀏覽器 > 右下角功能表 (≡) > 設定 > 網站與下載內容 > 通知 > 右上角 (︙) > 開啟或關閉每個類別通知的通知設定。

https://help.content.samsung.com/csweb/faq/searchFaq.do?serviceCd=sbrowser&category1_id=sbrowserb10200&r_faq_id=159133&_common_country=TW&_common_lang=zh_tw

google is your friend
小弟琴晚出咗旺角搵fold3 case/mon貼,但發覺真係無貼賣同無殼揀
究竟邊到先有
下 原來咁煩
好似同步唔係好掂個app
淘寶
而家香港真係少左好多呢類野賣

S21系列終於有更新
等咗成3個禮拜
好心爛鳩giftcard email過黎算啦好想見你班staff咩
fold 3 殼 福仁有,不過價錢見仁見智
我依家都係用緊淘寶既透明殼
街邊啲殼一般都係淘寶買返嚟架啦
淘寶咁貴,上1688問廠批10個平到你唔信
要十個做乜姐
一個都有排用喇
除非係買有牌子 如果唔係都係淘寶
不過係連登講淘寶係禁忌來
講商家佬批貨姐
btw好多一件起就肯批比你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞