Samsung Galaxy 集中討論區(151) S21更新繼續拖 白卡已潛

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
demo機有問題正常,因為鋪頭懶得換demo做新一批機

Samsung 亦冇落order要全港換哂批s20fe demo, 佢地員工做野有幾hea,大家好清楚

換贈品需時,領教過大家都
LM
s21U 有冇得set 玩某D game 自動可以省電
某D game 可以正常用電?
同埋demo機從來唔software update咁濟
啲舊機好多仲係One UI 2
如果真三星fans做管理層,樣樣都好似用家咁chur到行,唔會係而家個成績
班垃圾管理層自己可能都係用緊iphone 屌你老母得李在鎔先用三叔手機
True,求其呢度搵批長期三星用家入去團隊比意見,已可以好唔同
touch screen test
唔該
Google返啲台灣討論區,原來S20FE啲多點觸控仲係有機會中伏

// 大大能麻煩您錄製三指以上快速滑動(頻率跟速度都較快)的影片嗎?我的就會飄移,想拿正常的給客服看,他有夠難纏QQ //

// 我的三指也會飄 兩指不會 等你消息 //

// 後來還是拆了 我覺得四指移動有問題 我蝦皮買的目前狀況是退款中 //

https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=60559&snA=56701&tnum=3&subbsn=12
上個月入手左部A52
今日同人whatsapp video call對方話好細聲同好疾
已經搵左2-3個人試同埋用WIFI同數據都係一樣情況
拎去維修受唔受理
應該係軟件 網絡問題?
android同whatsapp都已經最update
網絡wifi同數據都係一樣情況
搵左3個人試
3個人都係iphone情況都係一樣
都唔知set錯野定真係壞
放係喇叭隔離播歌
對方係聽唔到完整一句歌詞 講野就一時時
有冇試吓第個app
邊度買到buds pro耳膠?
s21 ultra vs iphone 13 pro相機超詳細比較https://youtu.be/NV2YisiKqc4
iphone 用家想買fold 3 好耐冇用三星 而家仲有冇會費1700呢啲閪野
乜9嚟
note3果期一壞就屈你整底板
無喎,但三叔售後無Apple咁好係事實
但歡迎試下用Android
個摺機個size 好吸引
ifan轉會一律建議買S21U
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞