Samsung Galaxy 集中討論區(151) S21更新繼續拖 白卡已潛

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
我覺得Note U都仲值得出下
不過真係唔好再出好似Note 20呢啲閹到錯哂
或者S21+呢啲定價錯哂嘅「旗艦」機
如果香港出埋A72嘅話
保住Android龍頭先講啦
講 marketing 差,點及得 Sony 呀
出一部 Xperia 5 III 半年都未喺香港上市
Sony唔係三叔主要對手
990 hPa

唔知有冇能力令 Sony Mobile 退出市場呢
呢D真係難講錯唔錯
玩開機規格角度上係閹得過火
但銷量計數上你又好難話佢錯

Note 20 係台灣銷量係連續3個月都好賣過Ultra

2020年8月:20 第7名 20U 第13名
9月:第11名 U第18名
10月:第19名 U冇
佢就係睇準呢部分
呢部嘢咁明顯係零件/晶片嘅因素佔多D
其實note20唔係左cut右cut 正常吸引過u ,size fit 樣靚
有冇裸跑21u巴打報告吓依家部機既狀況,裸咗一個月,好撚爽,個背都冇花過
7千幾蚊用60hz芒擺明搵老襯
N20嘅存在係想你哋買N20U
都係note10+轉 ,係咪用舊機whatsapp個備份連埋影片備完之後,係新機login in 返WhatsApp 回復返就得???
屌你部s10e而家先倒水
我半年前已經倒緊 先走去換機
而家想換fold3
裝完facer同mr time 我都係覺得哩個錶面最好用
條邊四個資料 又易睇
之前換過一次電 差唔多粒電每一年就要換
呢個係facer定mr time?
免費?
巴打想請教
啱啱iphone轉會過嚟fold3
本身用緊applewatch 轉唔轉埋galazywatch好?

4同classic分別係邊?
我第一次都有問題做唔到就email 問佢
佢覆我
「Hello, thank you for your email.

We apologize for the inconvenience
The app badge doesn't show on your watch.
Please follow the directions to enter the app from your watch.

1. Download both mobile and watch app
2. Tap the home screen of your watch for a while
3. Change the MR TIME watch app to the watch face of your device.
4. Try connecting to the app

If that doesn't work, please let us know.
We will do our best to help you.

With regards,
MR TIME.」
星際
我覺得最後出都只係地區限定
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞