美劇集中討論區(56) Succession S3 | Maid | You S3 | WWDITS S3

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
Succession: Season 3 | Episode 4 Promo
https://www.youtube.com/watch?v=4UdbaThBN8I
Ep3都未睇 引人睇ep4
今集好轟烈咁 好想快d睇
好好奇logan當shiv係咩 呼之則來揮之出去咁 唔覺得對佢似接班人,睇得起佢會栽培佢嘅感覺,反而我覺得對kendall就有
今晚返屋企第一時間做嘅事

最衰武肺搞到cut左集之後又要等多兩年
Marcia單嘢都唔知點拆 留名等睇佢比logan屌到上天花板

正呀期待緊佢出場會有咩事發生呢
有事就即刻縮埋個龜頭 推啲人去死
佢地冇幾分iq 同eq 都好難喺呢間公司捱
腸完第三集 表示Logan真係只當Shiv係咁上下
Tom實際上先係最易比人推去死果個
平時冇事發生果陣就有得扮下高層

一般員工=比佢推開個女人
logan會唔知呢個deal好大獲喎
臨finale先出場
今集太多條線太多爆野
我頂唔順了

要睇多次先得
唔知Ava封email會點收科, 成日都意氣用事
我知佢ff 心諗做乜鳩
但覺得logan其實都應該有啲怕同shiv反面
shiv都唔係好恰
S2都係logan見佢同自己個死對頭玩政治玩到開始hurt到自己
就開始比甜頭shiv 等佢放棄自己份工返黎waystar
當然佢內心最想kendall做
shiv都係做佢個乖女就夠

少左一集搞到損失左好多咁3集眨下眼就冇左
突然咁重口嚇死+笑死

講講下搞到想重睇
笑死
計時炸彈
btw好似話S2仲會講多啲Deborah個妹同佢地backstory
有冇咁快睇完唔洗返工呀
應該好易拆的
呢套野啲大小事都好易拆
一集內都講到
除非Ava想自己run show/做standup
幾個鐘內睇
Adrien Brody
好興奮!!!!
同Deborah打對台
但佢應該冇料好似Deborah咁做stand up
不過唔排除ava s2終於出人頭地
返到去食完野先開波
咁快有人睇咗ep3
我要收工呀呀呀
頭兩集都睇到勁集中
今季真正封神
又講佢個妹,等陣又揸車撞佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞