美劇集中討論區(56) Succession S3 | Maid | You S3 | WWDITS S3

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
又要Kendall收皮
今季想睇邊個幫Logan個邊,個個就收皮
抵撚死
Logan既底牌應該係Kendall累死人個單野
不過Kendall一開波就立晒flag

都似會仆街
抵撚死 無Greg係到,無人可以bully
係個班友到,最廢就係佢
佢Rava d對話好正,係咁問我係咪好勁
係得Naomi不斷吹捧
55分鐘,無一秒係浪費
唔知你睇唔睇到 Ken打完俾Frank之後,Frank係即刻del左個通話record

依d details位跟得好足
太精彩又多金句劇情又豐富
一回歸即刻屌打哂其他劇

好細心
完全知佢做左咩
以前有d覺得rava對佢太冷淡
但睇完今集就回想返rava走係啱
naomi爛玩格
仲有greg係咁吹奏kendall 成班等炒車咁款
律師唔知點拆解
jess最幫得手
太pure佢地兩個
好鐘意jess成日都keep到勁有禮貌既秘書tone應對
就算比logan亂棍屌完
佢地下次相遇實好搞笑敵對陣型
tom快d好似poster咁去ken果邊啦
tom+greg+kendall傻佬組合應該好快死
呢招絕招想知logan會唔會出
karolina不嬲team logan走都正常
暗線睇得出Wila都係包緊仔嗰隻

佢同Conner嘅關係更加似係私人助理咁款
應該唔會的
出咗即刻揭發埋自己tamper警方調查
自己都會奶野
吓但唔想佢地散
S1有的
同frank同個兩條女開會
基本上係同今次兩條公關女開會一樣
呢個shot Jess又幾正
Conner = 國務卿 / 乜乜部長

Gerri = CEO

Greg = 幕後玩家

Happy ending
呢個都幾cute
Naomi應該做硬Kendall條囡,Trailer見到去ball都係帶Naomi

Greg都係做番自己姐 邊邊強勢咪跟邊邊
Jess真係幾正
完美秘書

佢地依三個d火花都幾正
睇tralier Tom仲係係咁threat Greg
想Tom快d收皮

其實Kendall好撚醒係business insight到,佢真係輸心理 兩次叛亂都係衰自己心態
今次生性d好嗎
但宜家已經有Hugo
Karolina俾位你上又上
所以都係Fuck off
求其Leak下d evidence
玩下輿論戰,已經夠玩死kendall
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞