美劇集中討論區(56) Succession S3 | Maid | You S3 | WWDITS S3

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
logan死 套劇都會一齊死埋有佢先好睇
睇到依家好似冇人值得贏同時開始發覺自己都冇乜主力支持邊個
係成個大亂鬥chaos最好睇
https://youtu.be/ULCIHP5dc44

如果佢唔係掛住cowboy bebop個名望落就好似幾吸引
睇啦 有啲驚喜都值得睇
暴走WTF劇
到時可以一齊追s2
琴晚睇返season 1 第一集
跟本Logan 係想train 到Ken 夠恨同奸自己生退
S2 Logan俾個仔爆大鑊驚訝左一下
跟住下一刻微微一笑
覺得Kendall終於大個仔
呢啲位好jeng
我見有d人話d劇情開始重複,有d悶
不過我覺得d張力仲keep到
做S2前可能會睇下
btw我睇YouTube佢彈左Normal People片俾我
搞到我依幾日又睇番
真係好撚好睇
succession S3 D鏡頭搖得好勁,想問下上季係咪都係咁,唔記得
仲有S3一開始我都唔記得上季D劇情,其實係點樣?
pilot搖得仲勁
覺得S2,3已經收斂咗,或者睇慣咗
Alan Ruck (Connor) 話嗰啲係vomit shot
至於劇情,唔重睇成個Season都起碼重睇S2E10最尾5分鐘啦,基本上緊接
之未睇前覺得表面上好似唔係幾吸引咁
但一開左會忍唔住每集追估唔到既痴線劇情+alien vibes
雖然S1後段至finale開始暴走 但又一定會睇下S2點發展

啲對白不知幾精警成班角色發展一樣咁吸引
覺得劇情仲係好緊湊
對creator有信心估唔到今季黎緊劇情會點好期待
我見好多人都覺得呢套劇日後將會同the wire breaking bad果堆齊名
S1搖得明顯好多
依家已經冇哂搖得返間唔中zoom埋
之前咁撚精彩都唔記得返去重睇先再欣賞S3啦
唔講真係唔記得左係帶埋條蛇
班細路係咪都喺架船入面?
S4頭幾集死都K的
creator應該都好想FF murdoph死咗會點
反正應該播完murdoph都未死
如果S5係final season
咁S4中後段死 跟手成個S5係冇logan既season 之後全劇完
又有siblings圍埋傾回憶+催淚野
應該會睇到喊為左logan roy喊
科幻野我麻麻地
同埋我仲有hacks未睇,HBO Go上左
入硬神劇 對HBO好有信心
S4最尾一集死,S5成班人爭家產
跟住即刻開前傳 永續Succession
呢套野真係開前傳後傳都得
想問呢兩年有咩係必睇?
已睇YOU, MAID, MONEY HEIST, QUEENS GAMBIT
啱啱重溫完頭兩季直上ss3
Ken罵shiv嗰到好正好mean
好政治唔正確但又講得好啱,估唔到出到街
最好多啲政治不正確去凸顯世界/top 1%係有幾唔公平
feminism, lgbtq,BLM大哂咩
周不時見到啲人成日話呢班cast好白
應該要加啲有色人種入去真係睇到眼都反
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞