美劇集中討論區(56) Succession S3 | Maid | You S3 | WWDITS S3

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
呢幕笑死

G持chucky快d殺條8婆同埋期待佢同個細路女條友情線
我都未睇哂不過唔心急
chucky一集緊係睇左先
之前 Succession 一路都係其中一套想開黎睇既劇
見S3 就出就開黎睇
幾日就追晒

一方面覺得自己遲左開始睇
但又覺得如果果時就追...睇完S2 結局要等兩年仲慘
依套真心高質,值得更多noise
Sorry 我係頭位
有心唔怕遲
葡萄你可以連住睇埋S3
除左等左兩年仲要少左一集
武肺我屌你老母
未睇過hill house冇資格排頭位去隊尾啦
女主角有時太容易比人恰又唔出聲睇到好想打恰佢果啲人
第一個就想打柒同佢一齊清潔果件肥婆
一但吸引咗真係話咁易就一次過睇哂太好睇反而仲有啲唔捨得咁快chur哂
有追返已經冇走寶
黎緊S3追live有得每集討論仲過癮
你好貪心 又V又Love
為左份工無計
個件肥婆老屎忽mode
重睇到s1 ep10
真係好撚正
ep 9 10真係同Kendall一齊緊張
當年S1見套劇review唔係太高分就冇開黎睇
但去到S1 finale果排開始好多人話好正變左神劇
先走去開黎睇睇到s1e6直頭緊張到想企起身
我都後悔冇由s1播果陣就開始追
成日唔想執啲地方就比哂佢執
又拎女主自己出錢買果堆清潔野黎用
the last dual有Jodie Comer
係咪第5集?佢老豆會收留返佢同個女 好似幾好咁
我都睇到ep5一半
老豆
仲未睇呀
不過我睇咗007
入面有啲gag真係好明顯pwb寫
嘩屌
荒廢左動森既大家回家了
今次update得好撚勁痴撚線睇到連switch都想換部新機黎玩
https://www.youtube.com/watch?v=cr3uwnFLH8s
真良心遊戲 ,DLC都係2500yen
癲到完全變左隻新game咁樣
事隔咁耐依家隻game先係完成版
cls仲消化緊啲新野唔係講笑好癲

https://twitter.com/liliuhms/status/1449032363703300103
007未睇哂之前集數 唔敢睇住
睇埋ep5就
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞