美劇集中討論區(56) Succession S3 | Maid | You S3 | WWDITS S3

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
呢套好撚難搵Seed
點解hbo唔同步
Karl成日俾人串佢係雞蟲
啱呀每個角色你點都會記得佢有做過d咩深刻野
Gerri S1已經覺得好正,果陣我覺得佢會陰鳩Kendall

好彩無俾Netflix個朵,搞到無睇
唔係又miss左一套高質劇

你睇晒未

Btw Y今集好似好睇左,個尾希望爆d 等人接
Tom不嬲都唔鍾意,搞鳩我Greg
Shiv上季太on9, 少煩膠 成日怨Logan, 最尾有機推Tom去死,自己上位又婦人之仁

所以今季準備睇佢地仆街
睇咗第一季
覺得唔算太好睇 中間有啲悶
睇咗第一季
覺得唔算太好睇 中間有啲悶
開過套新嘢就好
S3就不了 難得個尾埋得咁靚
啱啱睇完ted lasso
估唔到nate會做仆街仔
Trial就完,下年出s3再sub過
Yellowstone 下月(Nov)月初有Season 4

點講好呢

Ted就好似係一個你啱啱識嘅 超熱心嘅friend
但係佢又唔會同你行得太埋太埋 真係痴到一齊咁

佢都position自己只係類係一個好體貼嘅人生導師
但唔會同你行完整個life journey

Nate一睇就知係比較冇安全感嘅人
佢嘅生命入面都冇其他重要嘅嘢 / 人
佢認為Ted係佢嘅知音
但係到頭來Ted都只係一個普通人 有自己嘅煩惱要處理

所以Nate覺得佢對Ted付出咗好多
但係Ted就冇俾到response佢

我估係咁
已經唔係好記得上季做咩但都同意你最後兩句
想睇
Hbo 高質過Netflix
支持Ruby Rose指控WarnerBros
Ken be the og
果下byebye揮手真係喊到仆街
去唔到the favourite級
tom真小人好正shiv間唔中又比伏佢踩 比屎佢食好好笑
本身s2開頭幾個仔女計 我覺得shiv係最醒既
但其實唔係做ceo材料
始終佢對tom都係有感情話哂兩公婆 又未至於唔救佢

呢套劇如果要佢地完全仆哂街就唔好睇
通常都係你一步我一步 之後大家權力遊戲先好睇
未呀尋晚先追返兩集only murders咋
知道cancel左已經冇心機開
frank都好鐘意
gerri開頭已經好醒果陣都諗住搵佢做
佢果陣個don't jump已經對佢好深刻
佢都有陰kendalllogan回歸果晚個公司event gerri奸到出汁
得一個字幕組有獨家seed+中字
可能意大利果邊主場製作份量佔多啲會比佢地播先
我代我老婆講聲多謝關心
logan細個都一定經歷過好多黑暗野先會變成依家咁
佢背隻都比人打到花哂

好多前傳題材除左今集提過果堆過去危機想睇之外
仲有logan個妹單野都好想知咩事rose roy
應該係logan最大弱點/遺憾sad位
口裡說不logan最鍚最愛kendall
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞