美劇集中討論區(56) Succession S3 | Maid | You S3 | WWDITS S3

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
shiv都唔突兀
我最驚都係hacks條線, hannah迷jean都OK, 但jean唔好迷hannah
有冇睇brian cox咖啡店撞到人讚佢個show
原來係Elizabeth Murdoch老公, 佢同老公都話鍾意個show
聽到首主題曲勁懷念
終於有得再睇啦
仲要有少少熟悉既臉孔
好得意
以前冇追開
my body is ready for them
睇睇下又會諗返起京ani放火單野好心up
唔使好似GOT咁死唔斷氣
完個靚尾都好
起碼比多兩季
每季10集就差唔多
頂盡最多6季
呢單野真係好痴線
美國男星 #艾力寶雲(Alec Baldwin)昨日於新墨西哥拍攝新作《Rust》期間,在使用道具槍時不慎誤殺 42歲的女攝影指導 Halyna Hutchins 。而導演及編劇 Joel Souza 也身受重傷,正於醫院急救治療中。
警方目前未有作出任何指控,但已積極調查事發經過、槍支型號及子彈。《Rust》劇組發言人發表聲明:「今天在新墨西哥州拍攝的《Rust》劇組發生了一宗事故,涉及一把空槍走火。目前拍攝已全面停工,演員和工作人員的安全是我們的首要任務。」

次次諗起都好sad
條癲佬死100次都唔夠
就係今季想睇佢地仆街先,預左佢地會反cup
三個一定係Kendall最啱,係睇今次佢mentally夠唔夠強,前幾次都係咁樣fuck up
Gerri果到扮同Logan傾計, Gerri都係世界囡黎,唔係點係Logan身邊生存咁耐
會唔會係HBO MAX上先
前傳好大機會會開,都鋪左幾多伏筆

HBO有水一定會keep住食
Cox confirmed that filming is set to begin in summer of 2022

會唔會2023年先有
吓唔撚係掛 咁遲先拍
我唔信佢9up咋下嘛
Barry S3好似2022 3月
前傳最緊要原班人馬寫劇本
succession個creator之前同hbo簽左overall deal
冇乜可能多數都係意粉先
唉好想快d睇
gerri對logan勁忠心
好想知gerri升到上咁高層既心路歷程
但kendall真係夠料做ceo咩
睇佢之前表現 特別S1果陣柒到暈喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞