美劇集中討論區(56) Succession S3 | Maid | You S3 | WWDITS S3

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
十幾年前Syfy好似做咗兩季嘅Dune

真 Dune拍左劇應該會好好多
戲我睇完都仲係覺得麻麻地
s2少左煮野食即刻冇咁好睇
s3仲要咁快就拍好睇個款都知低成本
見到佢地咀果下有冇內心尖叫左雖然發夢
好撚好笑又窩心
好鐘意deborah ava互窒但惺惺相惜既友情線
雖然ava工作上係廢
幾個仔女返哂黎心都定返
之前一唔見左shiv即刻瀨屎
好期待聽日又有得睇喇
咁就播左3集好快玩完
hugo成日以為有位上
比logan屌就有份

佢話好似ep8定9
https://twitter.com/Variety/status/1448088874077458432
tom呢d高層平時實係行下壓榨班屬就係日常
想睇jess呢type 忙到仆街又多屎執既位
見收得又會繼續無限期拍落去
得S1我先真正有啲心機睇
其實S2途中已經要飛住睇
今集劇情雖然唔多笑位但好緊湊
nadja醒左實好嬲又sad雖然仲有個guillermo陪佢
但guillermo一定即刻閃人

colin果度真係上集reddit討論班人估中哂痴線
畀着係我都走啦
本身個master肯畀自己跟埋去陪佢環遊世界喎
突然間畀你捉咗去陪女
laszlo應該試下同nadja講colin單野睇下點先
不過nadja為左份工可能未必會肯湊b

其實唔去到最後都唔信nandor真心帶guillermo一齊去
我以為nandor 9up氹住佢先 之後自己走
都係咁好啲
佢係臨出門口搬緊行李果陣知
但佢今集同nadja咁浪漫想睇佢地商量下呢單野先

咩大禮guillermo?
矛錯
理想

現實
事前冇睇過setting/小說
一片空白走去睇 睇完反而比想像中好睇都幾期待下集
但有排先有
nandor話去到某地方就變佢做吸血鬼
唔太想佢地一齊
好想瘋狂俾佢地窒
Ava係唔識同人溝通,不過佢好撚醒
最尾Deborah有去Ava老豆個funeral有少少眼濕濕

同埋Ava送俾Deborah本Time magazine都幾
Now tv個Rock Entertainment竟然有Chucky睇
ava以為自己好有料deborah成日窒死佢
好鐘意佢陪deborah去整容果集太撚好笑
蠟像unlock 又扮死嚇個護士 笑到仆街
同時又有溫馨位

i don't do funerals
佢地鬧交又係睇到少少心up
遲下分分鐘又多嘈獲甘絕交

都好鐘意deborah呢個角色
唔係因為想佢地一齊
尖叫因為what the fuck嚇親
唔信佢無啦啦咁順攤
連帶埋guillermo一齊去旅行都好唔真實
何況咬埋佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞