美劇集中討論區(56) Succession S3 | Maid | You S3 | WWDITS S3

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
12月有新野睇 four-episode limited series

Landscapers (2021) | Official Teaser | HBO
Dec 6
https://www.youtube.com/watch?v=Nwxc3B1VCkw

uk 7號播哂全套
見D評論真係麻麻
不過睇女係真兩個都咁好J
roman衰在太冇自信
shiv同kendall太有自信

講下笑姐
jess eq咁勁應該完全冇擺喺心
憑佢跟左kendall呢條傻佬咁多年既功力
都係hacks唔會失望
Logan今舖頭痕,個仔同佢打對台,個老婆一係離婚一係分身家冇人真心支持佢

shiv仲諗住坐正,到時間公司係唔係自己都成問題其實Logan一死好大機會係比外人吞併,暫時睇唔出4個仔女邊個有能力接手
Karolina嗰下轉數勁快果然喺呢啲公司生存仲做到咁高層,自我保護意識要好高先得唔掂就射個波比人
如果擺正傳又太多支線好亂 如果可以出外傳講呢啲就好了
想知公司班人點睇Roy family應該好多gossip講
spin off由其他配角/waystar員工角度睇呢間公司
平時返工日常內部實好求其
karolina秒回我冇野補充以下交比你hugo
gerri karolina呢兩個身經百戰
最鐘意睇logan騰雞發癲
所以gerri話佢地幾個仔女都冇可能
留名睇真ceo gerri同sandy班友聯手坐正
之前都冇咁瘦
把長金髮好有貴族氣質
等緊佢做公主角色

想再睇多次the last duel 個腦成日諗返jodie啲畫面 呢套收到好似幾差....唔快啲睇好快冇
終於用1.5倍速睇完YOU
垃圾到
Victoria bb唯一賣點
有Ryan Reynolds即係娛樂片
即刻唔想睇了
WWDITS3
走先啦係咁先啦
S3 已棄
Servant — Season 3 Official Teaser l Apple TV+
January 21
https://www.youtube.com/watch?v=c_h6DQWE2Mk
呢個組合

Mario公主
瘦到好誇 queens gambit個時期仲係好正常
但開始多獎拎多戲拍果排就開始勁瘦不安
睇佢個款應該忙到野都唔食果種

係呀呢套票房好差
快過我
我仲係龜速有時喺公司lunch先會開一集出黎送飯睇
好似去到ep7喺屋企有時間都唔會開黎睇
啲劇情好膠好cheap

難得victoria bb咁靚拍到佢cheap哂
又係唔鐘意睇Ryan Reynolds
實力派hehe組合
free guy對佢改觀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞