美劇集中討論區(56) Succession S3 | Maid | You S3 | WWDITS S3

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
想問好耐,點解ken個女係黑人
The Wheel Of Time – Official Trailer | Prime Video
November 19th
https://www.youtube.com/watch?v=11ZozKfRqvA
Yellowjackets (2021) Official Trailer #2 | SHOWTIME
November 14
https://www.youtube.com/watch?v=sYznLoeS_mA
SF我都一般
但呢套夠痴線所以
hacks個人今年top 10一定有呢套
呢個問題reddit有人考究過但應該未有答案
有人估sophie係領養返嚟
有人估rava係有色血統(雖然就算有色都應該唔會生到sophie咁深色)
現時播緊drama入面應該得返succession同bcs先入到呢個level
下一套(每季都keep到)嘅神劇唔知要去到幾時先再出現
前傳外傳都有idea
但後傳點玩先
Marcia太恐怖根本仲勁過logan
一返黎個氣場即刻
分左勁多野走有錢又有權
一開始get唔到佢鬧邊個係雞 諗左陣先醒起佢應該話rhea

咁玩法waystar其實都好難再係family business
見到佢地成家人搞到間公司成pat屎咁
實比外人吞
roman由頭到尾都係裙腳仔
但應該係由細比老豆打得最多果個
shiv又串又好笑睇返佢S1個look同依家變化好大
最失望係佢S2喺nan屋企食飯果次自爆
dad just tell them it's gonna be me柒到應一應

就放長雙眼睇下connor今季有咩搞作
但如果結果都係癲佬冇作為就笑死
雖然應該唔會知真相係點
但我都(腦補)覺得唔係logan送

jess暗戀kendall係事實留意返s3e1 ken同naomi喺車傾電話
傾唔夠幾句 jess就呷醋扮哂野話夠鐘落車 叫ken收線
諗返佢地成班人其實除左自己屋企人之外
都冇影佢地有其他朋友/一般社交生活
不過咁有錢就算啦
想睇gerri好型咁反咬logan
個個睇完都話好睇
但比人姦果part耐唔耐?
btw有冇諗住睇last night in soho好似冇想像中咁多好評
女女女喺兩part都有
Jodie自己果part諗起都想喊 啲掙扎勁心痛 時間其實唔耐 但係好痛苦
最尾場duel真係拍得好好 睇到勁肉緊
知道Jodie比Adam女女女前題下睇每一part故事都可以留意到表情動作細節同對白嘅差別

last night in soho must watch
Anya好睇就夠啦
希望佢有oscar提名
突然覺得距離KE finale唔遠了

有冇睇anya個mv
提到名都攞唔到 覺得KS大機會啲
暫時睇落Jodie嘅電影路都行得幾好
free guy大收 the last duel演技冇人彈
仲受Ridley Scott賞識mark好咗下部戲做女主角
好欣慰
唔夠膽諗KE會點完

Anya mv一出即j 大個女愈來愈有自信
跟返現實都得啦
Logan死後
大仔 二仔 細女各hold唔同野
但同時又係waystar board
最後又係四個鬥過

或者四個自開門路,真係做唔同地區
又有故講
見karolina即刻收聲
應該聽到個deal咁
即刻將個波推比Hugo

獎唔重要淨係想睇佢行oscars red carpet
同joaquin對手戲好期待
老老實實 覺得KE爛硬尾爭在爛哂 定 一半爛 咁樣
fan service end算啦

anya呢排公主路線好仙氣 (但太瘦)
咁呢個算係S6喎
我都留意到karolina當堂送左舊屎比hugo食
睇左hacks先,宜家有succession唔係咁想睇其他,落差太大,好快會無心機睇
Roman成日都要靠人,今集Shiv串佢真係串得好中 仲日匿係Gerri後面,連屌人都屌唔到

Shiv我已經放棄左,除非佢肯回頭,唔係一直都會keep住反

Connor應該都係做鳩野,唔會有咩作為,不過可能寫多d佢既鳩野

100%唔係Logan送

你又ff得太誇張,個幕真係到目的地
Jess俾kendall鬧完,會唔會匿埋係到喊
下集Jess又kendall直闖公司
Jess條裙好靚
我睇咗soho啦
拍得幾好睇 但係結局我覺得麻麻
不過我諗大家主要都係入去睇女姐
兩個女主角都好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞