美劇集中討論區(56) Succession S3 | Maid | You S3 | WWDITS S3

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
Logan最慘係生咗4件仔女,但冇個擔到大旗
急不及待想睇Gerri點發威
可能Fleabag有season 3呢
一路都好鍾意佢
又勁又醒又解決到問題
但都覺得下集就會退返個位
可能Shiv搶返
呢個其實係我覺得Yellowstone好睇過Succession嘅原因

最做得嘢嘅大仔死咗
娶咗敵家嘅仔想要自由,老豆就俾權力佢

個女想要權力,老豆就俾愛佢

律師仔想要愛,老豆俾自己叫佢死埋去一邊
萬大事有gerri喺度就安心哂
有咩大煲野佢又即刻訓身拆
依家間公司玩爛哂先比佢接手
但都好期待睇佢有ceo霸氣表現
shiv應該呢世都冇乜可能
痴connor做副總統係佢出路
pwb 50歲果陣呀嘛
搞錯竟然仲有人未睇過anya捉棋以為個個都睇過
覺得可能呢期多人睇魷魚先帶動d人開埋maid
s1我都睇睇下就停左
我覺得Tom Hiddleston/Keanu Reeves都有spike個feel
但都係FF下算
希望套劇入面佢唔係咁苦瓜乾啦
spike似3字頭
依家條友都成50歲
起碼都要睇落唔老先

嘩屌原來keanu已經57好驚呀完全唔似
原來佢咁老
應該要係未變John wick之前既keanu
宜家佬味太濃
佢連matrix 4都係John wick咁
vampire
agger matrix都係john wick咁既樣
掛住佢短髮look
logan話roman's out果下好型
頭10都叫大致上無乜異議
但打後d排名都有啲亂鳩咁黎
鐘意睇佢地最愛組合之一

不過Netflix宜家興將last season拆開黎播
如果拆佢應該會寫埋part 1
利申呢套冇追
自膠條片臨尾真係有寫part 1
似John wick亂入左matrix 世界
冇睇過Yellowstone
其實Logan對每個仔女都差唔多(咁口賤)
可惜各有缺點 接唔到老豆班亦冇得同老豆鬥
Connor on9仔不如算啦
Shiv自己做總統
大家一齊喺老人院睇
依套佢係拆左 你睇到最尾 打埋part 1
依套高質,不過未必個個入到口

唔信me
Logan tone: Fuck off be gone Bye Bye
把仔囡搞成咁,一定係Logan一手一腳搞成
唔知Logan係幾時同佢地老母離婚,應該都算細個
佢地又分隔兩地,無母愛下成長,先搞到佢宜家咁

其實我有ff過,完左Succession,會唔會開番個前傳講Logan Roy 細個到點樣起家, 應該都有得拍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞