美劇集中討論區(56) Succession S3 | Maid | You S3 | WWDITS S3

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
個asian成個8婆咁
y本身煩膠仔就唔好提
但其實我仲有睇緊但依家cancel可能中途棄算

呢套如果一開始放喺netflix肯定有班人睇
S2應該會renew埋
應該因為題材唔吸引掛
timing又撞正其他大片
卡士唔算太吸引? (ben affleck matt damon)
唔該哂
嘩好撚靚
我好想丁shiv
我都有 個個Asian煩到仆街
估唔到咁早出番Beth

Netflix接手la 換下d casting 其實有得救
仲要係有書跟
有幾多個睇咗S3E1
睇咗sucession S3 第1集

機艙入面shiv同roman互相試探嗰場好有張力

唔係好明點解logan聽完個電話就話roman out, 佢太軟弱?

你一講唔係自己,應該邊個邊個
就知個底縮骨
未計Roman 都知面係ceo底係老豆
但分鐘都係Roman唔想呢個時間做
呢套野個個各懷鬼胎,幾撚正
好撚想快啲見四兄弟姊妹坐埋一齊
L to the motherfuckin og
今晚收工衝返去睇先
好撚擔心Kendall
一開波睇落個形勢咁好最尾會唔會又仆街
Logan一定會反cup

BTW見到Kendall咁自我膨脹好撚正
等左兩季了,之前兩次back stab仲係驚驚青青
今次自信爆棚
屌成集都好撚正
今季應該到Roman仆街,輸住仆街

唔知Shiv係咪真係真心幫Kendall,睇佢同佢個fd傾,都係為自己多

Logan真係老狐狸,特登拆開Shiv同Tom,又知frank有機back stab,要frank跟住佢

將潛在CEO分去第二架機到,費時等佢地知道晒d野

仲有8集要J
shiv似真心埋kendall
搞唔惦律師就無咗ceo, 我覺得佢似真嬲
唔排除Roman自己都有計算,可能佢根本就係想推Gerri上依個屎坑位,因為上季Roman有講過諗住同Gerri拍住上
佢ultimate goal都係想做CEO,宜家俾老豆飛起 似係過去幫Kendall,遲d有機會一定back stab Kendall

Shiv婦人之仁,Logan仲揸住Tom係手到
我係Kendall唔會100%信Shiv

Kendall d plan暫時睇落真係諗得好深,PR同Lawyer都搵女人,門面PR做到足
Who said I never killed anyone?
最後大家攬炒 成家冚家剷
啲劇評有唯一一篇係插套野
就係話今季人人都係係咁take side, 話同上季一樣係度loop
不過正評佔極多, 同埋未講adrien brody
諗緊adrien brody係咪就係logan個邊個律師
老野來講想Hugo有多啲角色
幾時可以俾多啲karolina我
唔出奇,Logan一定搵男人幫佢打官司
Logan係代表父權
Roman都唔係真男人
野都扑唔到
fuck off Karalina
Kendall俾位佢上,佢係到猶疑
抵俾Ken趕落車

你係咪Team Kendall
why are you getting off the car
佢係M男,同剩係想屌Gerri
今集已經係咁性暗示
what character is that
you dirty disgusting shit
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞