美劇集中討論區(56) Succession S3 | Maid | You S3 | WWDITS S3

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
班cast正
幕後就總之唔關D&D事就得
HBO經過上次慘痛經歷 呢套應該會睇緊啲
呢套好似集集唔同班底
我本身ep2嗰時都仲有少少同情Mira
睇到今集被炒+被飛搞到要死lur真係睇到好心涼
Jonathan好叻呀
終於冇畀個八婆食住上
最後仲型棍bang返八婆門

Btw D對白真係好真實
睇到個人好心噏
睇完新SS對佢幾有興趣會睇
https://www.youtube.com/watch?v=qlKTNK7HKic
等梗euphoria clip
Dllm肯出未
仆街黎
劇定電影?
睇佢扮哂野唔想簽份野好好笑
完全係佢受返自己啲衰野
Jonathan今次咁都抗拒到其實都好勁
Mira今集啲攻勢好強勁下 由開始喊之後佢都冇哂底線咁求佢
雖然我地角度好清醒覺得mira仆街 唔會比佢氹到
但如果實際當事人今集呢關應該會心軟都唔出奇

Jonathan講返自己啲感受果啲對白好up
不安出哂line up但又離奇冇佢份
仆街但又幾搞笑似homelander果類
都係james gunn寫
殺死上校果part
今集Jonathan當Mira SP咁
純sex唔放感情

但其實有啲估唔到Jonathan諗乜
開頭佢講宗教上嘅規範,但佢自己做嘅嘢往往同佢嘅宗教嘅有矛盾

係門口嗰段真係將Mira desperate嘅情緒show哂出嚟
最好一齊上
依段clip已經覺得好正 好想睇
剩係睇左Jon Snow個集,不過評價係唔差,仲有其他國家version都係唔錯
覺得scenes有啲似zendaya之前拍嗰套malcolm and marie
又係情侶鬧交拉鋸戰 不過濃縮版
同埋兩邊都有仆街位 唔似scenes淨係得mira仆街
入黎問下killing eve 有得睇未
M&M個套太風格化但真係悶到仆街唔係為左睇Z我唔會去睇 如果睇過euphoria 就會覺得內容好似有d相關咁,因為又係阿Sam寫
畀著係我我都會抵抗唔到
話哂都等左2年
Jessica每次返黎又派吓兵糧咁畀假希望佢

雖然Jonathan好似好冷靜咁
但唔知佢係真係move on到定其實只係好嬲/失望
下集final episode會唔會最後都一齊返
話說我仲有最後2集dl左未睇 依家可以係go到補番了
我dl左好耐都未開宜家可以正途睇仲好
屌依家先上
呢套高質好好睇到時記住睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞