美劇集中討論區(56) Succession S3 | Maid | You S3 | WWDITS S3

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
tom跟左logan佢地班友好搞笑第2個世界咁好慘
hugo條仆街又搵位恰佢
tom呢刻實好無助
佢地實唔會對立roman邊捨得
gerri今集上左位佢仲開心都唔知係咪特登自爆比佢地上
初頭以為呢個角色會長駐
kendall依家變返s1果隻自我膨脹 仲要痴痴地
唔樂觀
今集佢同新pr兩個女人啲對話完全係match s1果陣有次搞藝術野
又係咁對條女黑歷史重演
kendall今集係咁強調自己做呢壇野係did it for其他人
遲下實有人屌醒佢根本係自私為自己理想化自己係英雄
walter white狀態
agger
睇完覺得全集都冇休息過節奏緊湊到
feel到logan今次大煲
但又唔覺得kendall會"贏"ken今次再輸就應該永不翻身
兩敗俱傷
今集又提過總統連任果d野
logan唔記得connor存在緊
twist就係佢忽視connor總統線救全家
willa對佢都算係咁
雖然有佢支水喉射住
但講真比人包 見connor咁既情況 正常走左佬
有啲掛住roman s2條女tabitha消失左
佢份人都好撚風趣
no
佢同alexander skarsgard都唔係做律師啦
兩個都係做有錢佬
hugo同karolina本身不和
之前s3 theory好多人期待佢地兩個會battle
睇討論好多人覺得shiv同個lisa以前一齊過
shiv似自己有plan唔係純粹埋kendall堆咁簡單
就算去kendall度都唔會有ceo做
佢自我催眠緊
trailer果幕鬧交戲好正咁
樣已經衰 又成個師奶咁串柒柒
咁多年plan套劇 話斬就s1未完就斬
fx stone cold killer bitch

套劇冇noise netflix應該唔會接
如果垃圾得黎有noise佢就會考慮
Shiv: love you
Tom: thank you
藍剔不回
上季兩公婆未解決今集一黎就分開咗
今集好睇左d,要最尾依幾集救唔救得番
我想睇多季
佢個種hyper, S1 S2都唔覺有,今次佢真係勁撚high

見到佢同Greg講 look at these beautiful women 就知佢真係好撚得戚
Hugo仲要under Karolina,但睇落Hugo地位仲高D咁
咁攬炒算 Kendall輸都唔可以Logan贏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞