美劇集中討論區(56) Succession S3 | Maid | You S3 | WWDITS S3

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
仲係唔想conor有戲份
佢出黎都係做下小丑多,主要攻能都係過下場,俾人笑下咁

Karl自動請纓做CEO個到笑撚左
同埋佢成日叫雞要俾Logan串幾多次
獲獲都一定會提
希望見到佢地有kiss scene
扑就唔好喇太重口味
但我記得writer講佢會有重要角色
writer可能都係9up
如果真係你Conor 成件事都會好鳩
佢trailer有一幕俾Logan advice都幾認真
唔知佢drop左president個campaign未
俾Wila個19 play搞到乾塘 笑撚死
係咪真係同一間
都幾正, 做過片場
今季唔多見marcia出現嘅好似連trailer都冇影
定s2 season finale有交代?已經唔係好記得s2啲劇情
opening theme都冇咗佢credit
睇reddit話今個season係guest star
睇完好緊張一集內發生好多野
聽日再追post

雖然係表面上
但狂賀queen gerri首次登基

it’s war!!!!!!!
今集資訊量好大
Logan係高手
今隻見佢咁慘 之後一定有comeback
Kendall加油啦 之前幾季都虎頭蛇尾 今季希望佢做返場好戲啦

話時話Roman係咁嘅時候仲flirt到Gerri 真係笑死我
所以好擔心Kendall 見到Kendall得戚成咁

Roman已經沉左Gerri
有冇 Maid 同好
睇咗兩集好鍾意 Danielle
見到 Alex 興致勃勃過去淨係見到間吉房個心都噏埋
今晚開Succession EP1來睇

S01
預告見到roman gerri好似會對立
咁咪冇roman gerri sex scene
Tom: 走啦八婆
收硬皮啦Kendall套野邊個愈有上風就邊個愈會收皮仲要而家第一集
睇到佢係咁口花花咁講自己有咩大計就知最後一定會self destruct
succession感想:

karolina仲未返到公司
見到有人comment話今季kendall變villan / logan做underdog
大家S3最尾會root for logan
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞