美劇集中討論區(56) Succession S3 | Maid | You S3 | WWDITS S3

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
btw佢無啦啦搵到個法律fd出黎傾呢啲笑咗
同埋想由頭煲一次
Shiv同Logan講 thanks for the donuts, Logan個樣好似唔知咩事咁

自己覺得係Connor send, 佢講話dad sends a donut果陣有d怪
Greg醒少少喇,Kendall連屋都送埋俾佢住,回頭Team Kendall喇 Grandpa個lawyer伏到爆

Shiv真係要人屌醒,成日覺得自己好醒,但d重要決定成日都錯,佢又唔係好似Roman咁咁驚老豆,佢自己都心知肚明幫Kendall係睇落最好,但又走番去老豆到
睇到好炆

Kendall屌人屌埋Jess,佢係咪想死

希望Shiv真係會回頭 唔想Ken又仆街,佢最尾又頹look去見Lawyer
佢個fd一講 我連一個sem都未讀完個到即刻笑左

How To with John Wilson (2021) | Season 2 Official Teaser | HBO
https://www.youtube.com/watch?v=05F2UpwZhWY
最驚訝原來佢係有朋友
kendall問shiv點解唔揀佢
shiv都話冇原因因為佢本身真係諗住say yes
如果kendall一開始唔係問connor點揀先
係問shiv先 shiv會點答結果可能就唔會好似依家咁
唉屌 但其實kendall個plan都幾空泛下如果roman佢地唔跟
shiv又真係冇乜信心單拖去馬
好想睇shiv同kendall合作

冇撚錯今集做得最錯就係大聲喝succession清泉jess
如果今集傾得成
connor唔似咁攻心計 ...
gerri? 但佢啱啱先知佢地一齊
一諗起如果係tom送過去就好心寒
S2未重溫哂 S3就開始左
可能都係等S3完之後一炮過3季
應該都係無分別,Roman決定左跟Gerri點都會say no, Connor唔撚洗理,Shiv見到Roman say no 佢都應該轉呔

Kendall宜家都算叫有Sandy撐,不過唔知個deal係咪promise會有roman shiv佢地個support

Shiv你依個pinky快快少回頭喇

見到Logan扮晒蟹氹啲仔女就好嘔心

Jess,無喇喇俾人鬧好慘
唔覺得Tom有咁醒
不過都幾肯定唔係Logan

我估係Connor係之前司令巴話d編劇今季Connor會係有用既角色
同埋你唔覺佢話Dad sent some donuts個到,有d古怪
原來最尾本身仲拍左個shot係kendall一丁友掟爛哂d donut
但cut左想睇
https://twitter.com/SuccessionNews/status/1452649978757849088

好想知真相
希望gerri有後備plan唔想睇佢老定以為自己做左ceo就以為冇事
如果roman知道左logan想gerri做替死鬼
佢會點呢

留意到shiv見到roman say no果下個樣愕一愕然
最嘔心係氹connor果度佢都心照
jess eq一定好高想睇佢平時生活點過
gerri咁醒 無理由唔反擊就乖乖地受死
我都期待緊roman呢個位
Gerri可能會同Karl Frank個d老臣子聯手

Roman俾logan喝兩下佢一定唔敢出聲,佢咁撚驚老豆 可能會幫Gerri講兩句,之後一定笠水

你真係好迷Shiv, Shiv我越睇越唔討好

Conner肯定係25仔

Jess成日睜大對眼,好cute 依幾集y the last man都有佢

佢會有咩生活 24/7 serve Kendall 都要俾Kendall喝
frank依家好折墜比logan搞到成隻狗咁養住
好心佢直接飛奔去kendall度
可能gerri就係佢踏出老豆陰影既轉捩點
因為我S2一開始果陣係team shiv果陣睇好佢覺得佢最醒
不過隨住S2發展佢就自爆收左皮

但connor咁做目的為咩呢
硬係覺得tom呢兩集鬼鬼地 應該一路為自己盤算緊
對shiv都講大話

jess有返工冇放工呀24小時stand by
二房份人係高竇啲同串啲,但佢係啲我擺明串你擺明唔鐘意你就做出面嗰啲人,Marcia就陰險小人,隨時係你後面捅你一刀

Marcia 奸到出汁一出場就話要同logan分身家

得閒重溫下s2先已經有好多劇情都唔記得

又型又靚仔 通常都係,邊有咁大愛嘅有錢佬無條件救佢地間公司就好似sandy同stewy咁
Fank完全無機會走, 俾Logan困撚住,佢番到黎下集應該會去搵Kendall

Roman係daddy boy,永遠都會係

本身我都ok Shiv, mean下roman kendall都幾好笑,又成日笑鳩tom 但上季想上位之後,做d野越黎越唔掂, 宜家攬住同TOM一齊死

Connor想Prove自己真係No.1 Boy
真係唔覺Tom會咁醒 主要都係聽order做野
你係咪都覺得唔係Logan送

Jess一直都暗戀Kendall 腦補
因為shiv已經冇其他可以信任嘅人
Gerri bb已成condom
Rom打俾佢個下佢應該都sense到
我都好迷Shiv
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞