美劇集中討論區(56) Succession S3 | Maid | You S3 | WWDITS S3

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
佢好似幾我行我素有性格
平時應該唔係好衰既可能少social姐
但臨尾logan唔同Gerri握手真係諗唔明
係咪太自負
人地又忠心,同埋大家都知Gerri係puppet
俾啲尊重都應該啦
家下Hugo frank gerri
Logan有邊個老臣子尊重過
I love you
Thank you
你終於睇清楚牆頭greg喇咩
人反佢又反 立場唔係企硬 又食兩家茶禮

btw大家覺唔覺得shiv攤牌果陣其實係想team kendall
但見connor同roman縮 佢先縮
有冇人見到最尾kendall問淨佢諗住點果陣 shiv眼有淚光
我feel到佢係想撐ken架但個大勢走向 佢先放棄咋
最尾個shot
shiv好似好無奈 心諗又要繼續同logan耍太極咁
係啦
Greg回頭喇,唔係諗住靠外公個lawyer下嘛

Kendall屌Shiv屌得好正,Shiv其實都幾naive, 乜都無做過就想入去坐正

個結果佢都係無撐到,Logan俾個位佢坐,佢已經有個滿足樣

Logan求其送盒Donunt黎,已經搞到佢地收晒皮
成班都無撚樣

Team Kendall玩完了
我估俾d記者影相,證明自己先係大佬

Karolina應該正式收皮 Hugo上位
Scenes from a marriage 正!
Shiv貪心
Roman淆底
Con冇料
Ken脆弱

寧願team logan算
下集Logan強勢回歸
Kendall繼續收皮
解得好精準

Roman淆底之王
Conner冇料之神
唔係咁邊有戲做
今集donut之謎
見到有theory話係tom send去
https://www.reddit.com/r/SuccessionTV/comments/qfggod/tom_sent_the_spoilers/
ken今集其實都爭d說服到佢地
但可惜每次(S1果陣都係咁)一講到分權果part就出事
次次講到尾都係kendall話自己supervising佢地
一聽到呢個位佢地即刻唔開胃
究竟greg會執雞笑到最後定同tom做返besties然後沉船呢?
karolina今集先喺電話出過聲marcia果part
仲做緊野
ro ro都聞到冇理由咁醒嘅Gerri聞唔到咖定係佢背後又有啲咩大計

最尾機場嗰度Gerri想同logan握手但logan唔so佢,人地咁忠心但logan咁樣對人

如果Gerri出事,ro ro會唔會倒戈幫kendall/選擇出賣logan
grandpa都係利用佢咋阿爺出黎執雞
見logan比人圍得咁過癮 又出黎玩埋一份
覺得kendall失控屌人果度好醜陋
特別係對shiv講果堆野mean到
最心酸係仲要shiv本身係諗住跟ken

shiv最想就係有人approve最重要係daddy嘅approve
但臨尾個笑,經歷過咁多野 我諗shiv都唔會完全又中計掛
聽住先咁解覺得喺車果度shiv都有d唔自然

盒donunt越諗越覺得未必係logan送

車都廢事落 戲都唔交
所以有啲期望佢仲會轉陣營唔會信哂logan
又忍唔住講返i do呢下tom好少女
支持tom同shiv反面撐ken
佢想埋定伏線同gerri有啲距離
因為準備要gerri食屎 唔想同佢痴咁埋
但其實gerri掌握哂waystar啲衰野 logan仲咁大膽放棄佢唔驚gerri反撲咩
搞到宜家到禮拜一就好有動力(返屋企)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞