美劇集中討論區(56) Succession S3 | Maid | You S3 | WWDITS S3

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
Shiv 個角色就吸引
條條囡你都迷
又唔好咁講
我只係迷karolina shiv naomi jess gerri
即係我無迷lisa, rava, marcia, Nan and Rhea
下集有Naomi去ball既晚裝
https://www.youtube.com/watch?v=YeQNOoRar2k

影后Carrie Coon強勢回歸HBO
euphoria confirm出年啦等1 / 2月
原來今年hbo仲有套olivia colman劇
終於睇咗The last duel
Jodie fans一定一定要睇
神級演技 靚到癲
Gemstones有S2 係鳩版既succession
不過唔記得d劇情
想睇但唔想見到佢俾人姦
真係要睇
女女女睇到勁心痛
但係唔睇呢世都會後悔
大銀幕更加欣賞到Jodie演技有幾細膩
比細screen靚十萬倍!!!
雖然知jodie係世界級
但same 我又係唔想睇佢比人姦
印象中S1好似係完得幾完滿唔開S2都得果隻
同埋最深刻記得個大佬其實老婆好好打john wick咁樣
btw話口未完
https://twitter.com/Collider/status/1453027890765778950
話時話你有冇睇raised by wolves?
唔好錯過呀
btw Adam driver咁嘅樣喺戲入面個個話佢靚仔好鬼出戲
意外地Ben Affleck做得好好
logan肯死未
我真係唔記得講乜
記得大佬個大仔想同外人打劫佢地
我記得成套係鳩得黎又幾好睇

咁快續埋S3
好睇?
我又未到想佢死咁癲
剩想Kendall贏姐
淨係睇咗Succession S3第一集
想講上季Kendall逆轉係神來之筆
但對佢真係好冇信心
佢係揸住老豆春袋
但Logan從來都冇睇錯佢
I mean佢啲弱點、缺點
想睇條蛇點
突然諗返起shiv電話入面Logan嘅contact photo
佢竟然show候賽因張相,當咗佢老豆係恐怖分子咁 笑到我
reddit仲有人問張相係邊個
呢套真係要返個recap先得
咁common sense都唔知
但睇到呢幕我都笑咗出嚟
shiv知佢老豆仆街 但又唔夠膽反
快d去睇埋ep2先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞